ÇTSO'dan Türk Metal'e okul teklifi

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti. Kozuva ziyareti sırasında, Türk Metal Sendikası'na

Çerkezköy 21.05.2015 18:05:00 0
ÇTSO

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ziyaretinde, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen ve Metin Taşdelen eşlik etti. ÇTSO Heyeti geçtiğimiz ay 4’ncü kez Şube Başkanlığı’na seçilen Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kozuva ve Ülker, Koçak’tan Ambarderede yapımı planlanan Eğitim Kampüsüne Türk Matal Sendikası’nın bir okul yapmasını istedi.

SİZ ÇERKEZKÖY VE BÖLGE İÇİN DEĞERLİSİNİZ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Öncelikle 4’ncü kez yeniden başkanlığa seçilmenizden memnuniyet duyduk. Hayırlı olsun. Siz Çerkezköy ve bölgemiz için bir değersiniz. Ayrıca Çerkezköy’den de Genel Başkan çıkardığımız içinde ayrı bir gurur duyuyoruz.”dedi.

EĞİTİM KAMPÜSÜ’NE OKUL TEKLİFİ

Kozuva konuşmasında Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak’a bir de teklifte bulunarak, “Kaymakamlığımız tarafından Ambardere mevkiinde oluşturulan Eğitim Kampüsü yerine sizden  Meslek Lisesi yapmanızı istiyor ve bekliyoruz. Şu anda burada süre azaldı 8-9 ay gibi bir zaman kaldı bu süre içinde bir kazma vurulamaz ise yer geri verilecek. Burayı tüm kurumlar olarak sahiplenelim. Birer okul yapalım. Bu nedenle bir okulda sendikanızın yapmasını istiyoruz. İnşallah temennimiz bu konuda sizlerde bir şeyler yapacağınıza inanıyoruz.”diye konuştu.

ÇTSO meclis Başkanı Taha Ülker de, Süleyman Kozuva gibi Türk Metal’in Eğitim Kampüsü’ne okul yapmasını istedi.

OKUL YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şuba Başkanı Murat Koçak da, ziyaret nedeniyle ÇTSO Başkanı Kozuva ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Bu gün Çerkezköy’ün güzel insanlarını ağırlamaktan onur duyuyorum.”dedi.

Başkan Koçak, Türk Metal Sendikası olarak Çerkezköy için üç önemli projelerinin olduğunu da belirterek, “Türk Metal Sendikası olarak Çerkezköy’e çok şeyler kazandırmak istiyoruz ve bunları da Allah’ın izniyle yapacağız. Çerkezköy’e bir okul kazandıracağız. Sosyal tesis kazandıracağız. Eğitim tesisi yapacağız. Sosyal tesisin içinde akua park, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş alanı , dinlenme yerleri  gibi yerler bulunacak.Kısaca içinde her şey olacak. Bundan da hem üyelerimiz hem Çerkezköy halkı hem de bölge halkımız yararlanacak.”dedi.

Çerkezköy Haber/Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10