Öğrenciler Nikotin Grubu'yla coştu

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Gülerçin Koleji Bahar Şenliği'ne Nikotin Gru

Çerkezköy 22.05.2015 17:25:00 0
Öğrenciler Nikotin Grubu

 

UÇURTMA ŞENLİĞİ

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Bahar Şenliği programı dün 11.00-16.00 saatleri arasında yapıldı. Okul aile Birliği tarafından organize edilen şenlikte öğrencilere ve katılımcılara pamuk helva, mısır ve döner ücretsiz olarak ikram edildi. Şenlikte ayrıca Uçurtma Şenliği programı da düzenlendi. Öğrenciler rengarenk uçurtmaları gökyüzüne saldı. Uçurtmalarını gökyüzünde dolaştıran  öğrenciler,  oynadığı halat çekme yarışında da ortaya eğlenceli görüntüler çıkardı.  2014-2015 eğitim öğretim sezonunun stresini üzerlerinden atmaya çalışan öğrencileri şenlikte, birbirinden güzel oyunlarla gönüllerince eğlendi.

EĞLENMEYİ HAK ETTİLER

Çeşitli yarışmaların yapıldığı Bahar Şenliği’nde bir konuma yapan Okul Müdürü Süleyman Sezgin, “Öğrencilerimiz 2014-2015 eğitim öğretim sezonunu başarıyla bitirdi. Dolayısıyla eğlenmeyi de hak ettiler. Bu vesile ile öğrencilerimiz için bu etkinliği hazırlayan  Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

NİKOTİN KONSERİ

Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu da şenlikte yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere gönüllerince eğlenmeleri dileğinde bulundu.  Konuşmaların ardından Bahar Şenliği, ünlü Nikotin Grubu’nun konseri ile tamamlandı. Gerek öğrenciler gerekse öğretmenler Nikotin Grubu’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik ederek, coşku içinde eğlendi.

Haber/Burak Almacı

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10