Haberim yoktu ama beğenildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, 'Maket'li propagandasının beklemediğinden de iyi tepkilere neden olduğunu söyledi. Öztrak, "Aslında benim haberim yoktu. Bir partilimiz yaptırıp koymu?

Çerkezköy 22.05.2015 18:36:00 0
Haberim yoktu ama beğenildi

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ 1’nci sıra Milletvekili Adayı Faik Öztrak dün Çerkezköy’de bir dizi seçim çalışmasına katıldı. Öztrak, gazetecilerin sorusu üzerine son günlerde Tekirdağ’ın gündemine oturan ‘Maketi’ni değerlendirdi. Öztrak, kendi fikri olmadığını söylediği maket için, “Benim haberim yoktu. Bir partilimiz yaptırmış. Ancak olumlu tepkiler aldım.”dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILDI

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, dün Çerkezköy’de partisinin ilçe yöneticileri ve milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarına katıldı. Öztrak, gazetecilerin soruları üzerine Tekirdağ girişine koyulan ‘Faik Öztrak maketini değerlendirdi. Geçtiğimiz günlerde gazetemizde de haber olan ‘Maket’ için Ak Partililer dışında vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını söyleyen Öztrak, “Çekememezlik nedeniyle Ak Partililer tepki gösteriyor. Vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldım. Herkes beğenmiş. Benim maketimin konulduğundan haberim yoktu. Çünkü ben reklamı seven biri değilim. Bir partilimiz tarafından yapılmış bir maket. Ben sonradan öğrendim ve inanın çok olumlu tepkiler aldım. CHP’yi çekemeyenler tepki göstermiş olabilir ama vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğundan çok olumlu tepkiler aldım. Bu konuda da fazla bir şey söylemek istemiyorum.”dedi.

 

BİZLER MEDYATİK DEĞİLİZ

 

CHP’li olarak reklam yapmayı sevmediklerini vurgulayan Faik Öztrak, “Bizler CHP’liler olarak medyatik değiliz. Kısaca reklamı sevmiyoruz. Benim için muhalefet  parti milletvekilleri ve yandaşları diyor ki Tekirdağ’a çok fazla gelmiyor. Onlar gelmiş de bu güne kadar Tekirdağ’ın hangi sorununu çözmüş. Bir anlatsınlar. Ama Ben Tekirdağ ile ilgili tüm sorunların çözümü için Ankara’da çalışıyorum.  Örneğin kamu arazilerinin devlette kalması için büyük bir uğraş verdim ve bunu muhalefet olarak biz yaptık. Ama iktidar partisi bu arazileri birilerine peşkeş çekmek için çalıştı. Ama başaramadılar. Onlar devamlı geliyor da ne yapıyor. Reklamlarını yaptırıyor. Tüm Tekirdağ halkı bizim ve onların yaptıklarını gayet açık olarak görüyor.”

 

HER GELDİĞİMDE HALKIN SICAK İLGİSİYLE KARŞILAŞIYORUM

 

Tekirdağ’a sık gelmese de geldiğinde halkın sıcak ilgisiyle karşılaştığını vurgulayan Öztrak şöyle devam etti: “Her geldiğim de halkın yakın ve sıcak ilgisiyle karşılaşıyorum. Yerel seçimlerde Tekirdağ halkımız nasıl CHP’ye teveccüh gösterip 12-0 yaparak tüm belediyeleri alarak Türkiye’de Ak Partiyi tek kalemde silip süpüren İl Tekirdağ olduysa 7 Haziran seçimlerinde de yine halkımızın teveccühü ile 6-0 yaparak Tekirdağ’da Ak Parti’ye geçit verilmeyecektir.”dedi.

 

Haber/Cem Bülbül

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10