Yeni Türkiye'nin yıldız şehri Tekirdağ olacak

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, saat 19.15'te düzenlediği mitingde Tekirdağlılara seslendi.

Tekirdağ 25.05.2015 20:19:00 0
Yeni Türkiye

ÇAYA DA GELİRİZ KÖFTEYE DE

Çanakkale’ye dünyanın en geniş asmalı köprüsünü yaptıklarını ifade eden Davutoğlu “Çanakkale üzerinden demiryolu da geçecek. Bu Tekirdağ’ı da ilgilendiriyor. AK Parti’de yüzde 50’yi bulun çaya da geliriz, köfteye de geliriz” dedi. Cumhuriyeti AK Parti’nin yücelttiğini, yükselttiğini dile getiren Davutoğlu, “Çanakkale Köprüsü’nü yapıyoruz. İstanbul’da Marmaray’ı yaptık. Avrasya tünelini de yaptık” dedi.

AVRUPA’YA AÇILAN KAPI OLACAK

Türkiye’yi merkez ülke kılmak için bütün Marmara’yı çevreleyen hızlı tren hattını hayata geçireceklerini ifade eden Davutoğlu “Tekirdağ’ı İstanbul üzerinde Marmaray ile hızlı trenle Ankara’ya Orta Asya’ya Pekin’e kadar tren hattının Avrupa’ya açılan kapısı Tekirdağ olacak. Tekirdağ her türlü hizmete layık” dedi. Trakya’nın bereketli toprakların diyarı olduğunu ifade eden Davutoğlu “Bizim dönemimizde Trakya sadece Türkiye’yi değil tüm Balkanlar’ı besleyen bir tarım havzası haline gelecek. Tekirdağ’da donda zarar gören çiftçilerin zararları karşılanacak. Çiftçilerimizin yanındayız” diye konuştu.

YILDIZ ŞEHİRLERDEN BİRİ OLACAK

Konuşmasında Tekirdağ’a yaptıkları hizmetlere vurgu yapan Davutoğlu “Tekirdağ hem tarım hem de sanayi şehri. Tekirdağ’da Asyaport ve Trakya Organize Sanayi Bölgesi ile lojistik merkez kurmak istiyorduk. CHP engelledi. Tekirdağ hem ulaşım, hem ticaret hatları, hem ziraat havzası ile ülkemizin yükselen şehri olacak. Yeni Türkiye’nin yıldız şehirlerinden biri Tekirdağ olacak” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ’I İHMAL EDEN SİYASETİ İHMAL ETMİŞ OLUR

Tekirdağ’ın çalışkan insanların da diyarı olduğunu ifade eden Davutoğlu “Tekirdağ’ı ihmal eden, siyaseti ihmal etmiş olur. Bu sene Tekirdağ 2 şampiyonluğu birden yaşadı. Tekirdağspor 3. Lige çıktı. Çıktığı gün başkanı arayıp tebrik ettim ve artık yeni bir stat yakışır dedim. Çorluspor’da bir üst lige çıktı. Şimdi siyasette şampiyon olma vakti. Tekirdağ da Türk siyasetinde şampiyon olacak. 12 yılda çıktığı her maçı kazanan AK Parti ile yeni bir destan yazacak” dedi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10