Milletvekili adayları 'Hayırlı olsun' diyerek oylarını attı

Tekirdağ'da siyasiler büyük bir heyecanla sandık başına gitti. Dün yapılan 25. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Tekirdağ milletvekili adayları ve siyasi parti temsilcileri ile belediye başkanları 'Hay?

Çerkezköy 7.06.2015 22:02:00 0
Milletvekili adayları

 

Dün yapılan 25. Dönem Milletvekilliği Seçimleri’nde Tekirdağ Milletvekili adayları ‘Hayırlı olsun’ temennileri eşliğinde oylarını partilileriyle birlikte geldikleri okullarda kullandı.

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Mustafa Yel oyunu öğlen saatlerinde Tekirdağ Süleymanpaşa Barbaros İlkokulu’nda kurulan 1070 nolu sandıkta oyunu kullandı. Eşi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve partililerle birlikte okula giden Yel, seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını temenni etti.

PARTİLİLERLE BİRLİKTE OKULLARI GEZDİ

AK Parti Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan da oyunu saat 10.00’da Çerkezköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndaki 1147 nolu sandıkta kullandı. Eşi Tunç Doğan ve partililerle birlikte oy kullanmaya giden Ayşe Doğan, oy kullanmasının ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve partililerle birlikte okulları gezdi. AK Parti’nin Çorlu’dan aday gösterdiği 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Akgün de oyunu Çorlu’da kullandı.

PARTİLİLERLE BİRLİKTE GİTTİ

AK Parti Tekirdağ 4. Sıra Milletvekili Adayı Eyüp Kanar da saat 12.00’da Süleymanpaşa’daki Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu’nda oyunu kullandı. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yel ve partililerle birlikte oy kullanmaya giden Eyüp Kanar, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Tekirdağ 5. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Sunal da oyunu kullandı. Saat 12.00 sıralarında oy kullanan Sunal, seçimin başta Tekirdağ olmak üzere bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

ÜZGÜN TEPE’DE OY KULLANDI

AK Parti’nin Çerkezköylü milletvekili adaylarından 6. Sıra Adayı Ahmet Üzgün de Tepe İlk-Orta Okulu’ndaki 1022 nolu sandıkta oyunu kullandı.

ÖZTRAK SÜLEYMANPAŞA’DA OY KULLANDI

CHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili adayı Faik Öztrak oyunu sabah saatlerinde Süleymanpaşa’da Gündoğdu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan 1229 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullanmaya giden Faik Öztrak’a CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Karaevli de eşlik etti.

MİLLETVEKİLİ KİMLİK KARTI İLE OY KULLANDI

CHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Candan Yüceer de oyunu Çerkezköy’de kullandı.  Yüceer, saat 10.00’da oy kullanacağı okul olan 75.Yıl Ortaokuluna eşi Kamil Yüceer ile birlikte geldi.  Yüceer 1043 nolu sandıkta milletvekili kimlik kartı ile oy kullanırken, seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti. CHP Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Emre Köprülü de oyunu Çorlu’da kullandı.

VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK

CHP Tekirdağ 4. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun da oyunu saat 10.30 sıralarında kullandı. Tekirdağ’da kurulan 1354 nolu sandıkta oy kullanan Aygun “Vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

SUCU KAPAKLI’DA OY KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu da saat 11.00’de sandık başına gitti. Eşi Çağdaş sucu ile birlikte saat 10.30’da Kapaklı Cumhuriyet İlkokuluna gelen Arzu Mandalı Sucu 1132 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oy verme işlemenin ardından kısa bir konuşma yapan Mandalı Sucu “İnşallah halkımızla birlikte 8 Haziran sabahı yaşanacak bir Türkiye ile uyanacağız” dedi.

OYUNU AİLESİ İLE BİRLİKTE KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Şerafetdin Terzi de oyunu ailesi ile birlikte kullandı. Terzi, seçimlerin Tekirdağ, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni etti. MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Belen Çorlu Halk Eğitimi Merkezi’nde  2. Sıra adayı Hakan Özgül ise Saray’da oylarını kullandı.

HUZURLU BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİK

Saadet Partisi Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili adayı Turan Demircan da oyunu Çerkezköy Tepe İlk-Orta Okulu’nda kullandı. Eşi ile birlikte saat 10.30’da okula giderek oyunu kullanan Demircan “Milletvekili genel seçimleri için oyumuzu kullandık. İnşallah ülkemize, milletimize hayırlara vesile olur. Huzur içerisinde bir seçim süreci geçirdik. İnşallah seçim sonuçları da Tekirdağımız, ülkemiz ve milletimizi için hayırlı olur” dedi.

AKAY RECEP ARİF GABRALI’DA KULLANDI

CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oyunu Recep Arif Gabralı İlkokulu’nda kullandı. Eşi Güliz Akay ile birlikte saat 12.00’da Recep Arif Gabralı İlkokulu’na gelen Akay, oyunu kullandıktan sonra seçimlerin vatana, millete hayırlı olmasını temenni etti.

ÖĞE DE OYUNU KULLANDI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe oyunu Müjgan Serkan Karagöz Özel eğitim Uygulama Merkezi’nde kurulan 1063 nolu sandıkta kullandı. Oy kullanmasının ardından Öğe, partililerle birlikte okulları gezdi.

BİROL ÖZTÜRK OYUNU KIZILPINAR’DA KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de oyunu Kızılpınar’da kullandı. Öztürk, oyunu Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu’nda kurulan 1188 nolu sandıkta kullandı.

SANDIKLARI DOLAŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de Atatürk İlkokulu 1113 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından okulları ve sandıkları dolaşan Önsel, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA – Cem BÜLBÜL

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10