Kent Viole fabrikasında korkutan yangın

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Kent Viole fabrikasının içinde bulunan elektrik panosunun patlaması sonucu yangın çıktı.

Çerkezköy 25.06.2015 22:51:00 0
Kent Viole fabrikasında korkutan yangın

ÖLEN YADA YARALANAN YOK

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Fatih Caddesi 2.Sokakta faaliyet gösteren Kent Viole fabrikasında çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşattı. Saat 21.00 sıralarında fabrikanın içinde bulunan elektrik panosunun patlaması sonucu fabrika alevlere teslim olurken, patlama paydos saatinden sonra meydana geldiği için herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

KONTROL ALTINA ALINDI

 İddiaya göre elektrik panosundan çıkan yangına ilk etapta işçiler söndürmeye çalıştı. Yangının daha da büyümesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Yangının duyulması ile birlikte olay yerine gelen  Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi yangına müdahalede bulunurken, maddi hasarın oluştuğu fabrikadaki yangın bir saatlik çalışmasının kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunda kontrol altına alınan yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10