Engellilere kişisel gelişim eğitimi verildi

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen TSD Çerkezköy Şubesi üyelerine yönelik Kişisel Gelişim Eğitimi'ne 12 kiÅ

Çerkezköy 30.06.2015 15:56:00 0
Engellilere kişisel gelişim eğitimi verildi

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ YARARLI OLACAKTIR

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya,  eğitimle ilgili olarak yaptığı açıklamada,“TSD Çerkezköy Şubesi olarak bu projeyi İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte hayata geçirdik. Şu an 12 üyemizin katıldığı kişisel gelişim eğitimi 4 gün sürecek. İlerleyen günlerde İş-Kur ile de bilgisayar eğitimi ile ilgili bir kurs açmayı düşünüyoruz. Yine Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte başlattığımız resim dersi kursumuz devam ediyor. Bu Kişisel Gelişim Eğitimi kursumuzun da üyelerimize çok faydalı olacağını umuyor. Eğitime katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”diye konuştu.

 BU EĞİTİMLE KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ BELİRLEYECEKLER

Kurs öğretmeni Kişisel gelişim Uzmanı Ayla Uçkun ise eğitimle ilgili olarak şunları söyledi: “Eğitime katılan arkadaşlarımız bu eğitimle hayata daha pozitif bakacaklar ve beceri kazanacaklar. Kendi dünyalarını duygu ve düşüncelerini daha rahat bir ortamda sergileyecekler. Bu kurs onlara aynı zamanda azim ve hırs kazandırma keyfi kazandıracak. Akıllarına takılan sorulara da bu kursta alacakları eğitimle cevap bulacaklar.yetersi kaldıkları noktalarda keşfedilme  çalışmalarıyla kendilerini keşfedecekler. Asıl engel bedende değil zihindedir. İşte biz bu eğitimle zihindeki engeli ortadan kaldıracağız. Salı, çarşamba, perşembe ve cuma günü olarak dört gün devam edecek bu eğitimin  katılanlara büyük fayda sağlayacaktır. Eğitimimizin hayırlı olmasını diliyor katılımcılara başarılar diliyorum.”dedi.

Haber/Burak  ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10