Dört branşta 48 öğrenci eğitim görecek

Beyazay Derneği engelli engelsiz çocukların birlikte spor yapmalarını sağlamak onları sporla tanıştırmak ve ayni zamanda birlik ve beraberliği kaynaştırmak için hazırladığı 'birlikte daha aktif

Çerkezköy 30.06.2015 15:58:00 0
Dört branşta 48 öğrenci eğitim görecek

48 ÖĞRENCİ KATILDI

Pazartesi günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda Saat 18.00’de gerçekleşen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Vekili Necmi Akman Bayazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan ile dernek yönetimi katıldı. Dört branşta verilecek olan spor etkinliği kursuna toplam 48 öğrenci katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşma gerçekleştiren Beyazay Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, amaçlarının engelli engelsiz çocukları bir arada toplayıp spor yapmalarını sağlamak olduğunu kaydetti. Şahin “ Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile Beyazay Derneği olarak ülke çapında engelli ve engelsiz çocuklarımızın bir arada daha aktif spor yapmalarını sağlamak ve onları güzel yarınlara hazırlamak için bu projeyi hazırladık. Bu projemize destek veren Sayın Kaymakamımız Metin Kubilay’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Erdoğan’a, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Metin Aysal’a, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Vekili Necmi Akman’a, bu projemize sponsor olan Optimed hastanesine ve Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan’a çok teşekkür ediyorum. Bu proje kapsamında resim, masa tenisi, basketbol, futbol branşlarında üç ay devam edecek eğitimlerde 48 öğrencimiz yer alacak. Her branşta 12 öğrenci kurs görecek” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da projenin güzel hazırlanmış bir proje olduğunu kaydederek “

Öncelikle bu projenin mimarı olan Beyazay Derneği Tekirdağ Şube başkanı Adnan Şahin’i tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel hazırlanmış bir proje. Demekki istenince böyle güzel projeler hayata geçirilebiliyormuş. Bu proje kapsamında katkı ve destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Erdoğan’a, Gençlik ve Spor ilçe Müdürümüz Metin Aysal’a, İlçe Halk Eğitimi Müdürümüz Necmi Akman ve Optimed hastanesi Genel Müdürü Op.dr. Ayhan Arslan’a çok teşekkür ediyorum. Bizler her zaman böyle güzel projelerin destekçisi olduğumuzu söylüyoruz. Bu projeye katkı sağlayan ve destek olan herkesi kutluyorum. Bu projenin örnek teşkil edeceğine de inanıyor ve proje kapsamında eğitim alacak çocuklarımıza da başarılar diliyorum”dedi.

ÖĞRETMENLER EŞLİĞİNDE VERİLECEK

Beyazay Derneği’nin  Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile hayata geçirdiği ve 29 haziranda başlattığı ‘Birlikte daha Aktif Engelsiz Yarınlara’ projesi kapsamında resim kursunu Burcu Yazıcıoğlu, Masa tenisi kursunu Emrah Baran, Futbol kursunu Ergun Uncuoğullarından, Basketbol Kursunu ise Hakan Çiftçi verecek. Resim kursu Çerkezköy Atatürk İlkokulunda verilirken, Basketbol ve Masa Tenisi Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda, Futbol kursu ise Çerkezköy Şehir Stadında verilecek.

Haber/Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10