ÇOSB geleneksel iftarını verdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) her yıl düzenlediği iftar programını önceki akşam ÇOSB Bölge Müdürlüğü içerisindeki Parıltım Restorant'ta verdi. İftara Çerkezköy v

Çerkezköy 30.06.2015 16:13:00 0
ÇOSB geleneksel iftarını verdi

ÇOSB’DEKİ İFTARA YOĞUN KATILIM OLDU

ÇOSB yönetimince verileni iftar yemeğine yoğun bir katılım gerçekleşti. İftara Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy TSO Meclis üyeleri, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanayiciler, muhtarlar ve 600’den fazla davetli katıldı.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

İftar öncesi kısa bir konuşmayla davetlilere seslenen Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, iftara katılan herkese teşekkür etti. Başkan Sözdinler, “Katılımınızla bizleri onurlandırdınız. Bugün burada herkesi bir arada gördüğüm için çok gururluyum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Sözdinler’in konuşmasının ardından davetliler hep birlikte tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açtı. İftarın ardından Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna yemek ve şükür duası okudu. İftar öncesi misafirlerini kapıda karşılayan Sözdinler, iftarın ardından davetlileri yine kapıya kadar uğurladı.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10