Çerkezköy'e yeni cadde kazandırılacak

Şehit Doğan Çabuk Sokak'ta yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaların bitmesiyle birlikte Öztrak ve Malkoçoğlu Caddesi'nin trafik yoğunluğunun az

Çerkezköy 6.07.2015 18:00:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak ve çevresinde başlatılan çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.

Şehit Doğan Çabuk Sokak’taki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, yapımı süren çalışmaların tamamlanması ile Öztrak Caddesi ve Malkoçoğlu Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunu da azaltacaklarını ve burayı cadde görünümüne kavuşturacaklarını ifade etti.

SOKAK CADDEYE DÖNÜŞECEK!

Şehit Doğan Çabuk Sokak ve bu sokağa bağlanan 15 adet sokağın yollarını ve altyapısını komple yapacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta yapacağımız çalışmalar kapsamında 24 bin 100 metrekare demirli beton yol, 8 bin metrekare kaldırım, 3 bin 300 metre yağmur suyu hattı, 53 adet yağmur suyu rögarı ve 80 adet muayene bacası yapacağız.” dedi.

YAZ SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta yapımı devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vahap Akay, “Yaz sonuna kadar Şehit Doğan Çabuk Sokak ve bu sokağa bağlanan 15 adet sokağın altyapısını ve üstyapısını tamamlayacağız. Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta yapacağımız çalışmalar tamamlanınca Hükümet Caddesi ile Malkoçoğlu Caddesi arasında gidiş ve gelişin olduğu, altyapı ve üstyapının tamamlandığı modern bir sokağımız olacak.”diye konuştu.

YEŞİL ALAN VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMASI DA YAPILIYOR

Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta yapılacak olan çalışma ile birlikte Öztrak Caddesi ve Malkoçoğlu Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunu da azaltacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Demirli beton yol, kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmasının yan ısıra çevre düzenleme, yeşil alan ve aydınlatma çalışmamızda olacak. Bu kapsamda Pınarça Deresi’nin etrafında sağlı sollu yürüyüş alanları oluşturacağız. Hedefimiz Malkoçoğlu Caddesi ile Hükümet Caddesi arasındaki bölümde Pınarça Deresi etrafında yürüyüş yolları ve dinlenme alanları oluşturmak. Çalışmalar tamamlandığı zaman Şehit Doğan Çabuk Sokak ve bu sokağımıza bağlanan diğer sokaklar son derece modern ve şık bir görünüme kavuşacak.” dedi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10