2 bin imza toplayarak zulme tepki gösterdiler

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Çin Halk Cumhuriyeti'nin Doğu Türkistan'da yaptığı katliama kınamak için önceki gün imza kampanyası gerçekleştirdi.

Çerkezköy 7.07.2015 16:52:00 0
2 bin imza toplayarak zulme tepki gösterdiler

AYŞE DOĞAN’DA KATILDI

Önceki gün saat 16.00’da düzenlenen imza kampanyasına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

ZULMÜ KINADILAR

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kollarının İlçe Teşkilatı ve Pazar yerinde düzenlediği, “Doğu Türkistan’daki zulme sessiz kalma bir imza da sen at kampanyasında ilk imzalar AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe tarafından atıldı. Doğu Türkistan’daki Müslüman kardeşlere yapılan zulmü kınadıklarını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz imza kampanyasına katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Zulme sessiz kalmak o zulmü işlemekten ve desteklemekten öte değildir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10