Optimed 8 yaşında

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, 8'inci yaşını hastanenin yeni ek binasının 7'nci katındaki terasında düzenlenen kokteyl ile kutladı. Optimed Hastanesi yetkilileri hastanenin her geçen gün bölg

Çerkezköy 26.07.2015 17:38:00 0
Optimed 8 yaşında

Optimed Hastanesi’nin hizmete girdiği günden bu yana her geçen gün daha iyi hizmet verdiğini belirten Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, amaçlarının ülke çapında ve uluslararası sağlık hizmeti verir hale gelmek olduğunu söyledi. Kısa zaman içerisinde bunu başaracaklarını kaydeden Ayhan arslan, özeveriyle çalışan hekimler ve tüm personele teşekkür etti.

 

110 PERSONELE PLAKET VERİLDİ

 

Ayhan Arslan’ın konuşmasının ardından hastanede 7. yılını dolduran doktorlara ve 110 personole plaket verdildi. Plaketleri Genel Müdür Op. Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Dr. Elif Sözer ve doktorlar verdi. Optimed Hastanesi’nin hizmete girdiği günden bu yana özverili şekilde çalışan hastane hekimlere ve personele gösterdikleri üstün çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Ayhan Arslan, “Biz Optimed Hastanesi olarak büyük bir aileyiz. Bu büyük aile bölge halkımıza her zaman her koşulda en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeyi sürdürecektir” dedi. Arslan’ın konuşmasının ardından 8. yıl pastası alkışlar eşliğinde kesildi.

 

OPTİMET TAM KADRO KATILDI

 

Kutlama programına doktaorlar, hastane ortakları ve tüm personel katıldı. 8. yıl kutlama kokteyli canlı müzİk eşliğinde coşkuyla devam etti. Genel Müdür Op. Dr. Ayhan Artslan, hastane ortakları ve Başhekim Dr. Elif Sözer kutlama kokteyline katılanlarla yakından ilgilendi. Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Bu vesileyle basın mensuplarımıza da bölgenin kalkınmasında gösterdikleri özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10