Otobanda kamyonet devrildi: 1 ölü 3 yaralı

Çerkezköy-Büyükçavuşlu arasında meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon şoförü Kasım Sarı hayatını kaybetti

Çerkezköy 26.07.2015 17:41:00 0
Otobanda kamyonet devrildi: 1 ölü 3 yaralı

Çerkezköy’den İstanbul istikametine ilerleyen kamyonetin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine meydana gelen kazada bir kişi öldü.

 

YAN YATTI

 

Çerkezköy-Büyükçavuşlu arasında kalan yol üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada bir kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı. Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada Çerkezköy’den tem gişeleri istikametine doğru ilerleyen Kasım Sarı yönetiminde ki 06 EM 8722 plakalı kamyonet iddiaya göre seyir halindeyken bir anda bariyerlere çarparak devrildi.

 

MORGA KALDIRILDI

 

Olay yerinden geçen vatandaşların durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada araç sürücüsü Kasım Sarı hayatını kaybederken, araç içersinde bulunan Yakup K. (46), Yılmaz A.(20) ve Mustafa T.(31) olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Kasım Sarı savcının yaptığı otopsinin ardından Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

METAL PARÇALAR ÇEVREYE SAVRULDU

 

Olay yerinde araçtan savrulan metal çubuklar otobana yayılırken, , jandarma ekipleri de trafiğin aksamaması ve ikinci bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemleri alarak trafik akışını tek taraflı olarak sağladı. Çerkezköy-İstanbul yolunda yoğun bir trafik yaşanırken, metal parçaların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10