Belediye'den ortopedik yatak yardımı

Çerkezköy Belediyesi Alzheimer hastası yatalak Şükriye Uzunçavuş'a ortopedik yatak alarak hediye etti

Çerkezköy 27.07.2015 17:28:00 0
Belediye

Yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza eldeki imkanlar ölçüsünde yardım ederek sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiren Çerkezköy Belediyesi, Kızılpınar Mahallesi’nde ikamet eden Alzheimer hastası Şükriye Uzunçavuş isimli vatandaşa tam ortopedik yatak hediye etti

Sosyal ve Yardım İşler Müdürlüğü tarafından alınarak Kızılpınar'da yaşayan Şükriye Uzunçavuş'a hediye edilen tam ortopedik yatak, Şükriye Uzunçavuş’un oğlu Hasan Uzunçavuş'a kurularak teslim edildi.

HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Annesinin uzun zamandır yatağa mahkum olarak yaşadığını ve bilincinin yerinde olmadığını belirten Hasan Uzunçavuş, "Sürekli yatmaktan dolayı annemin vücudunda yaralar oluşmaya başlamıştı. Yattığı yatak tam ortopedik olmadığı için oluşan bu yaraların tam ortopedik yatak ile geçeceğini doktorlar ifade etti. Bu yatağı alacak maddi imkanım olmadığı için Çerkezköy Belediyesi'ne müracaat ettim. Sağ olsunlar ricamızı geri çevirmediler ve yatağı alarak bize teslim ettiler. Tam ortopedik yatağı ailemize hediye eden başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun" diye teşekkür etti.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10