Açık hava düğün alanını inceledi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi'nde yapımına kısa bir süre önce başlanan Açık Hava Düğün Alanı yapımı tamamlanırken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve F

Çerkezköy 27.07.2015 17:31:00 0
Açık hava düğün alanını inceledi

HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILDI

Yaklaşık 800 metrekarelik alanda yapılan Açık Hava Düğün Alanı'nın yapımının tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Veliköy Mahallesi’ne giderek çalışmaları yerinde izledi. Çerkezköy Belediyesine ait Veliköy Mahallesinde bulunan Halı Saha ve Sosyal tesislerinin yan tarafında bulunan belediyeye ait yeşil alanda kısa süre içinde yapımına başlanan Açık Hava Düğün Salonunda çalışmaların tamamlandığını kaydeden Akay “ İçerisinde Amfi tipi oturma düzeni, orkestra alanı, gelin ve damat odası ve güvenlik noktası bulunan yaklaşık 800 metrekarelik Açık Hava Düğün Alanı aydınlatma sistemleri ile Veliköy Mahallemizde yaşayan halkımızın hizmetine açıldı” diye konuştu.

BİR DE KAPALI DÜĞÜN SALONU YAPILACAK 

Açık Hava Düğün Alanı'nın hizmete girmesi ile birlikte Veliköy halkının düğün, nişan gibi cemiyetlerini burada yapabileceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay”  Ramazandan önce bir iki düğünü bu alanda gerçekleştirdik. Bu haftadan itibaren de vatandaşlarımızın kullanımı için hizmete açılacak. Düğün salonun yan tarafında atıl durumda bulunan halı saha ise kaldırılarak yerine vatandaşlarımızın düğünlerini yapabilecekleri kapalı bir düğün salonu projemiz olacak” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10