Parmaklıkları açık mazgal Nazar'ı hayatından etti

At arabası çeken sahibinin nazar adını verdiği atın ayağı yol kenarındaki mazgallardan birine sıkışarak kırıldı. Ayağı kırılan at, sahibinin rızasıyla veteriner tarafından uyutulduktan sonr

Çerkezköy 2.08.2015 17:43:00 0
Parmaklıkları açık mazgal Nazar

OTOMOBİL AT ARABASINA ARKADAN ÇARPTI

Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 3 Nolu Sağlık Ocağı önünde meydana gelen olayda Gökhan Ceylan adlı vatandaş atı Nazar ile birlikte her zamanki gibi ekmek parasını çıkarmak için hurda kağıt toplamaya çıktı. Akşam saatlerinde evine doğru yola koyulan Gökhan Ceylan’ın seyir halindeki At Arabası’na, plakası belirlenemeyen bir araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Nazar isimli atın sağ arka ayağı, yol kenarındaki mazgalın arasına girdi. Yaşanan bu olay da atın ayağı mazgala sıkışarak kırıldı.

UYUTULARAK GÖMÜLDÜ

Hurda kağıt toplayarak günde 10-20 TL para kazandığını söyleyen üzüntülü at sahibi Gökhan Ceylan, “Araba bize arkadan çarptı kaçtı. Atımın ayağı yol kenarındaki mazgala girdi ve kırıldı. Atımın ayağı artık iyileşmez. Ne yapacağımı bilmiyorum” diyerek yakındı. Yol kenarında acılar içinde bekleyen Nazar, sahibinin de rızasıyla olay yerine gelen bir veteriner tarafından uyutuldu. Daha sonra uyutulan at, uygun bir yere götürülerek gömüldü.

Bu arada bölgedeki vatandaşlarda rögar ağzındaki mazgalın arasının açık olması nedeniyle bazen insanlarında ayağının buraya sıkıştığını belirterek yetkililerden buraya önlem almasını istedi.

Haber / Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10