İsmail İnan 1911 Çerkezköyspor ile sözleşme yeniledi

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor'da önceki gün hareketli saatler yaşandı. Sezon öncesi anlaşma sağlanan Bahadır Aydınoğlu ile sözleşme pürüzü yaşayan 1911 Çerkez

4.08.2015 18:15:00 0
İsmail İnan 1911 Çerkezköyspor ile sözleşme yeniledi

Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun en iddialı takımları arasında yer alan 1911 Çerkezköyspor’da bir oyuncu ile yollar ayrılırken, savunmaya da bir takviye geldi.

“OYUNCU İLE ANLAŞAMADIK”

Yeni sezon çalışmalarına gelecek hafta başlayacak 1911 Çerkezköyspor’da yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan Bahadır Aydınoğlu ile yollarını ayırdı. Basın mensuplarına açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Bahadır Aydınoğlu geçen sene de takımımız da yer almış ve birçok maçta takımı sırtlayan isimlerin başında gelmişti. Bu sezonda takımımızda yer alacaktı ama yaptığımız görüşme sonucunda karşılıkla anlaşmaya vardık ve takımdan ayrıldı. Kendisine bundan sonraki yaşantısında ve futbol hayatında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

“BAŞARILI OLACAKTIR”

Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan İsmail İnan ile tekrar anlaştıklarını kaydeden Narçın “  2015-2016 sezonu için transfer defterini kapatmamıza rağmen savunma oyuncumuz İsmail ile tekrar anlaştık. Transferin futbolcuya ve takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İsmail kardeşimiz hem oyunu hem de kişiliğiyle takdir ettiğimiz bir oyuncudur. Geçen sene olduğu gibi bu senede üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanmaktayız “ dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

1911 Çerkezköyspor’a tekrar transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden İsmail İnan “ Geçtiğimiz sezon ikinci devre yaşadığımız şansız puan kayıpları ile şampiyonluk yarışında geride kalmıştık. Bu yıl ise yeniden takım ile anlaştığım için mutluyum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Böylesine başarılı isimlerin katıldığı takımda yer almak benim için gurur verici olacak. Bu sene elimizden gelenin en iyisini yaparak takımımızı bir üst lige çıkaracağız ve bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10