Halı Saha vatandaşın hizmetine açılıyor

İlk kez Çerkezköy Belediyesi Halı Saha turnuvasında kullanılan Fatih Mahallesi'nde bulunan Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası halka açılıyor.

4.08.2015 18:16:00 0
Halı Saha vatandaşın hizmetine açılıyor

“RAHATLIKLA GERÇEKLEŞTİREBİLECEKLER”

Fatih mahallesi üzerinde bulunan Çerkezköy Belediyesine ait halı sahalar yapılan bakım onarımın tamamlandığını ve yakın bir zamanda halkın hizmetine açılacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kısa bir süre önce belediyemize ait olan iki halı saha üzerinde de gerekli bakım ve onarım çalışmalarımızı tamamlayarak çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Artık halı sahaları vatandaşlarımızın kullanımına açarak sportif faaliyetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekler” dedi.

“60 TL YATIRACAKLAR”

Akay “ Halı saha ücretlerimiz belirlendi.  Her iki sahamızın saatlik ücretleri 60 TL olacak. Futbol oynamak isteyen vatandaşlarımız belediyemize gelerek hangi saatler arasında sahayı kullanmak istiyorlarsa ilk olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze müracaat edecekler. Saatin belirlenmesinin ardından da veznelere giderek 60 TL’lik ücreti yatırarak makbuzlarını alacaklar” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ”

Geceleri ücretli olan halı sahanın gündüzleri ise ücretsiz olacağını kaydeden Akay “ Ödeme işleminin gerçekleştirilmesinin ardından makbuzunu alan vatandaşlarımız sahaya giderek görevli personelimize makbuzu teslim ederek sahayı kullanabilecekler. Belediyeye ait her iki saha da gündüze saatlerinde öğrencilere ve çocuklara ücretsiz olarak kullandırılacak” dedi.

Haber/Faik Onur  KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10