"Esnaf toplumun betonu ve direğidir"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ birlikte Çerkezköy'de faaliyet gösteren Çelebi Kunduru, Kaşarcıoğlu Tekstil ve Bahar Oto'yu ziyare

Çerkezköy 4.08.2015 18:21:00 0

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Dün saat 13.00’de Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay  ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ilk olarak Edip Sokakta bulunan Çelebi Kundura’yı ziyaret ederek işletme sahibi Mehmet Çelebi ile sohbet etti. Çerkezköy’de sanayiye ve esnafa ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Çerkezköy Esnaf Odası yönetiminde olan Çelebi Kundura ile ziyarete başladık. Kendisine hayırlı işler diliyoruz. Fırsat buldukça Çerkezköy’de iş dünyasını, sanayi kuruluşlarını, fabrikaları ziyaret ediyoruz. Çerkezköy sanayinin yanı sıra ticaret merkezidir. Zaman zamanda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerinin de işyerlerini ziyaret ediyoruz. Bugün de esnaf ve sanatkarlar odası üyelerini ziyaret ediyoruz” dedi.

“ESNAF TOPLUMUN BETONUDUR”

Kubilay “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’da başarılı çalışmalara imza atıyor. Esnaf toplumun betonu ve direğidir. Bende esnaf çocuğuyum. Esnaflarımız ile beraber olmak onları ziyaret etmek bizleri mutlu ediyor. Program dahilinde zaman zaman da ziyaretlerimize devam ettireceğiz. Tüm esnaflarımıza selam ve hayırlı işler diliyoruz. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımız ile bütünleşmiş oluyoruz ve onlara paylaşımda bulunuyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür eden Çelebi Kundura sahibi Mehmet Çelebi “ Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay bu güne kadar Çerkezköy’e gelmiş en aktif kişilerden birisidir. İşletmemize gelerek bizleri onurlandıran Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Esnaf ziyaretlerinin Kaymakam Kubilay’ın talebi üzerine başladığını kaydeden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ “Yönetim kurulundan başladığımız ziyaretleri esnaf düzeyinde devam ettireceğiz” dedi.

“HUSUSLARI PAYLAŞIYORUZ”

Çelebi Kundura’dan ayrılan Kaymakam Kubilay daha sonra ise Kaşarcı Tekstil’i gezdi. Burada Kaşarcı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kaşarcı ile sohbet eden Kubilay “ Esnafımızı gezerek ilçemizi daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz. Sizlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak belli hususları paylaşma şansızımız oluyor” açıklamasında bulundu.

“35 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM”

35 yıldır bu mesleği yaptığını kaydeden Kaşarcı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kaşarcı “ Dedemizden gelen bu mesleği yaklaşık olarak 35 yıldır sürdürüyoruz. Çerkezköy’de Pazar daralmasından dolayı sıkıntılarımız var. İşletmeler olarak dış alımlara daha az önem veriyoruz. Üretici olduğumuz için talepler doğrultusunda müşteriden olumlu tepkiler aldığımız zaman bu işi yaptığımız için mutlu oluyoruz. Ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.  Kaşarcı Tekstil’den ayrılan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ küçük sanayi sitesi esnaflarından Bahar Otoyu ziyaret etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10