Çerkezköy'de paralel yapı operasyonu

Tekirdağ genelinde 'Paralel yapı'ya yönelik başlatılan operasyon kapsamında Çerkezköy'de de söz konusu yapıya ait olduğu düşünülen dersaneye sabah erken saatlerde polis nezaretinde çok s

Çerkezköy 20.08.2015 10:53:00 0
Çerkezköy

Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy’de 'Paralel Yapı" kapsamında cemaate yakın olduğu iddia edilen dershanelere yönelik dün sabah eş zamanlı operasyon yapıldı.

KOM NEZARETİNDE DENETİM YAPILDI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, paralel yapılanmayla mücadele kapsamında Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy’de birçok okul ve dershaneye sabah saatlerinden itibaren eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında Tekirdağ’da Fatih Okulları, Çerkezköy’de Gülfem Dershanesi ve Çorlu’da da Fatih Koleji’nde incelemelerde bulunuldu.

ÇOK YÖNLÜ İNCELEME

Tekirdağ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, SGK, Maliye’ye bağlı ekipler ile vergi müfettişleri sabah saatlerinde ilçe merkezinde faaliyet gösteren Gülfem Dershanesi’ne gelerek kendi ilgi alanları ile ilgili inceleme yaptı. Sabah saatlerinde dershaneye gelen personel ve öğrenciler operasyona anlam veremezken, ekipler birçok bilgisayar, evrak ve fatura kayıtlarını incelemeye aldı. 

Çerkezköy Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10