Sapasağlam çocuk bir haftada aramızdan ayrıldı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin'in 11 yaşındaki oğlu Muhammed Eray, göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Geniz eti ameliyatı için gittiği Devlet Hastanesinden komada

Çerkezköy 24.08.2015 09:21:00 0
Sapasağlam çocuk bir haftada aramızdan ayrıldı

6. SINIF ÖĞRENCİSİYDİ

Çerkezköy Doğanspor’un minik takımında oynayan Nurullah Narin Orta Okulu 6. Sınıf öğrencisi Muhammed Eray, 14 Ağustos’ta geniz ameliyatı olduğu Devlet Hastanesi’nden alınarak İrmet Hospital’e götürülmüştü. Burada bir hafta boyunca yaşam mücadelesi veren ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan minik Muhammed Eray dün toprağa verildi. Hacı Fahri Zümbül Camii’ndeki törene yüzlerce Çerkezköylü katıldı.

CENAZEYE 2 BİN KİŞİ KATILDI

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Efendi Camii’nde öğle namazını müteakiben İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın kıldırdığı cenaze namazına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Muhammet Eray Şahin’in son yolculuğuna uğurlandığı cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK parti Çerkezköy İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Şoförler  ve Otomobilciler Esnaf odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül,  Çerkezköy Belediyesi’nin yeni ve eski belediye Meclisi Üyeleri, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Naçın, yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Asbaşkan Sabri Asbaş, yönetim kurulu üyeleri  ve futbolcuları, MHP Çerkezköy İlçe eski başkanlarından Mustafa Ordu, mahalle muhtarları, dernek başkanları, Şahin ailesinin yakınları, minik Muhammet Eray’ın öğrenci arkadaşları ve öğretmenler de katıldı.

DUALARLA SON YOLCULUĞU’NA UĞURLANDI

Hacı Fahri Zümbül Camii önünde taziyeleri de kabul eden acılı baba Recep Şahin’in oldukça bitkin olduğu gözlendi. Yakınları ve arkadaşları acılı baba Şahin’in teskin etti. Muhammed Eray'ın cenaze namazını Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna kıldırdı. Cenaze namazı sonrasında dualarla omuzlara alınan minik Muhammet Eray Şahin’in tabu Çerkezköy Belediyesi cenaze aracına konularak kortej halinde Türbe Dere Mezarlığı’na getirildi. Muhammet Eray, burada aile kabristanına dualarla defnedildi.

HAYALİ BEŞİKTAŞ FORMASINI GİYMEKTİ

Çerkezköy Doğanspor’ın 11-12 Yaş Minikler Takımı oyuncusu olan Merhum Muhammed Eray Şahin’in sık sık ileride çok iyi bir futbolcu olup Beşiktaş formasını giymek istediği hayalini anlatan takım arkadaşları, ‘Mekanın cennet olsun’ diye arkasından dua etti. Cenaze töreninde çok sevdikleri arkadaşları Muhammet Eray Şahin’in aralarından erken ayrılmasından dolayı çok üzüntülü olduklarını belirttiler.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10