Acil servis kapılarını kapattı

Çerkezköy Devlet Hastanesinin acil servis bölümünde hafta sonunda yaşanan su baskının ardından hastane yönetimi yaptığı açıklamada bulunarak acil servisinin geçici olarak Kapaklı da ki hizmet binasınd

Çerkezköy 24.08.2015 21:17:00 0
Acil servis kapılarını kapattı

Çerkezköy Devlet Hastanesinin acil servis bölümünde hafta sonunda yaşanan su baskının ardından hastane yönetimi yaptığı açıklamada bulunarak acil servisinin geçici olarak Kapaklı da ki hizmet binasında hizmet verdiğini kaydetti.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Yapımı devam eden Çerkezköy Devlet Hastanesi inşaatının dışında bulunan kanalizasyon borusunun patlamasıyla mevcut Devlet Hastanesinin Acil Servis bölümünü önceki gün su basmıştı. Hastaneye gelen acil hastalar Kapaklı Organize Hastanesine yönlendirilirken, TESKİ ekipleri patlak boruyu onarmak için iki gün boyunca seferber olmuştu. Konuyla ilgili basın mensuplarına SMS yolu ile açıklamada bulunan Çerkezköy Devlet Hastanesi yetkilileri “ Pazar güne Çerkezköy’de ki ana su borusunun patlaması sonucu hastanemiz acil servisini su basmıştır. Tıbbi cihazların zarar görmesi nedeniyle acil servisimiz geçici olarak Kapaklı binamızda hizmet vermektedir. En kısa sürede acil servisimizin faaliyete geçmesi için çalışmalar devam etmektedir” denildi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10