Çerkezköylü sporcular Malkara'daki turnuvaya hazırlanıyor

Malkara'nın kurtuluş yıldönümü nedeniyle Malkara Belediyesi tarafından 14 Kasım'da düzenlenecek olan Kurtuluş Kupası Taekwando Şampiyonası'na davet edilen Çerkezköy Güzel Spor Kulüb?

Malkara 7.09.2015 14:11:00 0
Çerkezköylü sporcular Malkara

YİNE SES GETİRMEK İSTİYORUZ

Güzelspor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Malkara’daki şampiyonaya davet edilmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bilal Güzel, “Bizler Çerkezköylü sporcular olarak bu yılda Malkara’da 14 Kasımda gerçekleşecek olan Kurtuluş Kupası Taekwando Şampiyonası’na damga vurmak istiyoruz. Bunun için de sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Her iki kulüp sporcularımızda bu şampiyonada derece elde etmek canla başla çalışıyor.”dedi.

CENTİLMENCE BİR ŞAMPİYONA OLSUN

Vural Ayaz ise, “Her şeyden önce temennimiz centilmence bir şampiyona olmasıdır. böylesine güzel bir organizasyon gerçekleştiren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ediyoruz. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın gerçekleştirdiği Uluslararası Teakwando Şampiyonası gibi bu organizasyonun da Trakyamız’da Taekwando sporunun kalkınması acısında da katkı sağlayacağına inanıyoruz.”dedi.

 Haber/Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10