NKUTEK Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi'nin hızla gelişen Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. yıllık olağan genel kurul toplantısı Rektörlük Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Tekirdağ 11.09.2015 17:43:00 0
NKUTEK Olağan Genel Kurulu Yapıldı

2014 BÜTÇESİ ONAYLANDI

Toplantıda 2014 yılı ve Eylül 2015’e kadar yapılan faaliyetler hakkında NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, kurul üyelerine bilgilendirme yaptı. Toplantıda NKÜTEK-TÜDEP ortaklığı sonunda TGB-2 de yapılacak olan sözleşmenin ek maddeleri kabul edildi. 2014 yılı bütçesinin onayladığı toplantıda NKÜTEK’in gelişim seyrinin umulanın üzerinde olduğu, fiziksel yapıların da devreye girmesiyle başta ülkemize ve bölge ekonomisine büyük katkılarının yakın bir zamanda hissedileceği açıklandı.

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI ORTAKLIKLARA OLUMLU BAKILDI

Özellikle üzerinde çalışılan ulusal ve uluslararası ortaklıkların ülke AR-GE ve İNNOVASYON gelişimine olumlu katkılarının önemli kazanım olacağı belirtildi. 6-9 ay içerisinde de TGB2 binalarının ilkinin devreye girmesi ile üniversite öğretim üyeleri ve öğrencilerine büyük olanaklar oluşturulacağı kaydedildi. Özellikle yeni oluşturulan TTO ve Kuluçka Merkezi’ne olan talebin bunun bir göstergesi olduğu konuları dile getirildi. 

Toplantıya Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çorlu Sanayi ve Ticaret Odası Adına Engin Adıgüzel,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Adına Müveddet Işık, Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Adına Galip Öge, NKÜTEK YMM’ Ahmet Acartürk, NKÜTEK SAM’in Engin Gül katıldı.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10