Bolu kampı sürüyor

Geçtiğimiz haftadan beri Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çerkezköy 11.09.2015 17:51:00 0
Bolu kampı sürüyor

BOLU KAMPI NEŞELİ GEÇİYOR

Temsilcimiz, son günlerde antrenman programının dozajını artırdı. Bolu kampında sabah erken saatlerde kros çalışması öğleden sonra ise taktik ve teknik, akşam saatlerinde de ağırlık çalışmaları yapan 1911 Çerkezköyspor’un  çalışmalrını neşe içerisinde sürdürüyor. 1911 Çerkezköyspor genel kaptanı  Muzaffer Savaş, çalışmaların teknik taktik ve çift kale maçlarla ettiğini kaydetti.

LİG’DE MEYVELERİNİ ALACAĞIZ

Antrenör Sefer Ekiz antrenmanlarda hiçbir futbolcuya taviz vermediğini ve bu nedenle çalışmaların çok ciddi şekilde yapıldığını söyledi. Antrenör Ekiz, “Bolu kampımız tam anlamıyla çok neşeli ve bir o kadarda olumlu geçiyor. Futbolcularımızın çalışmalarda gösterdikleri hırs bizleri memnun ediyor. İnşallah ligde bu çalışmalarımızın meyvesini alarak başarılı olacağız. Antrenmanlarda tüm futbolcu kardeşlerim daha şimdiden forma kapma yarışında. Futbolcuların tatlı rekabeti de bizleri sevindiriyor. İnşallah bu yıl kazasız belasız sakatsız bir lig mücadelesi verir ve hedefimize ulaşırız.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10