Ordu, Söz fotoğrafı ile SİS basın toplantısında ise SES bombası patlattı.

Çerkezköy siyasetinin renkli siması MHP eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu sosyal medya hesabından paylaştığı bir karelik fotoğrafla bir anda Çerkezköy gündeminde bomba etkisi yarattı. Parmaklarında yÃ?

Çerkezköy 12.09.2015 10:56:00 0
Ordu, Söz fotoğrafı ile SİS basın toplantısında ise SES bombası patlattı.

Mustafa Ordu, İlçe Başkanlığı görevi sırasında Ocak 2012’de Ermeni soykırımını tanıyan Fransa’yı protesto etmek için denize girerek ülke gündemine oturmuştu. Mustafa Ordu, şimdi de iki farklı konuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Facebook hesabından 10 Eylül 2015’te paylaştığı fotoğrafla sözlendiğini duyuran Mustafa Ordu, sabah erken saatlerde düzenlediği basın toplantısında da 1 Kasım seçimlerinde milletvekilliği için bağımsız aday olacağını ilan etti.

ORDU’NUN MÜSTAKBEL EŞİ KİM?

Alışıla gelenin dışında yaptığı farklı açıklamalar, bir o kadar da renkli basın toplantıları ile hemen her gün gündemde kalmayı başaran MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, evlilik kararıyla bekarlığa elveda demeye hazırlanıyor. Mustafa Ordu'nun son hamlesi siyasi kulislerde “Söz fotoğrafı ile önce sis bombasını, basın açıklaması ile de bağlamsız milletvekilliği adaylığını duyurması ile de ses bombasını patlattı” şeklinde yorumlandı. Siyasi kulisleri sallayan bu haber ile gözler bir anda Ordu’nun müstakbel eşine çevrilirken basın mensuplarının bu konudaki ısrarlı sorularını karşılıksız bırakan Mustafa Ordu müstakbel eşinin kimliğini sır gibi sakladı.

Çerkezköy kamuoyunda bir anda yeniden trend topic olan Mustafa Ordu'nun hayat arkadaşının paylaşılan fotoraftaki el hatlarından Çerkezköy kamuoyunca tanınan biri olduğu ifade ediliyor.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10