Çerkezköy'de balık lokantası açıldı

Sanayi şehri Çerkezköy'de her geçen gün artan nüfusla birlikte yeni işletmelerde hizmete açılıyor.

Çerkezköy 14.09.2015 18:04:00 0
Çerkezköy

Dün Fevzipaşa Mahallesi Kulalar Sokak numara 4’te Sabri Keskin, Taner Diş ve Halit Kurtuluş’un sahibi olduğu Güllüoğlu Karadeniz Sofrası Balık Lokantası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan da katıldı.

AÇILIŞI MİLLETVEKİLİ DOĞAN YAPTI

Güllüoğlu Karadeniz Sofrası Balık Lokantası açılışında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavsıcı Hacı Ünal, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Belediye Meclisi üyesi Ayhan Çitil, Ak Parti Kapaklı Belediye Meclisi Üyesi Akın Yılmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelasını Milletvekili Ayşe Doğan ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe hayırlı uğurlu olması temennisiyle keserek açılışı gerçekleştirdi.

BALIK KÖFTESİ DE YAPILACAK

Güllüoğlu Karadeniz Sofrası Balık Lokantası sahipleri Sabri Keskin,Taner Diş ve Halit Kurtuluş,Çerkezköy halkına balık konusunda ayrı bir damak tadı sunacaklarını ve bu güne kadar Çerkezköy’de balık lokantalarında bulunmayan balık köftesinin de günün her saatinde vatandaşların yemesini sağlayacaklarını belirtti. Sabri Keskin, “Güllüoğlu Karadeniz Sofrası Balık Lokantası olarak ilçe halkımıza Güveçte alabalık, hamsi köftesi, buğlama, balık çorbası, karalahana sarması,ev baklavası ve salata çeşitleri ile soğuk ve sıcak içecekler günün her saatinde sunulacaktır. Ayrıca iş ve evlere paket servislerimizde vardır. Güllüoğlu Karadeniz sofrası balık lokantasına bir kez uğrayanlar buranın müdavimi olacaklarından emin olsunlar.”dedi.

Haber/Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10