Tepe Piknik Alanı çimlendiriliyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Tepe Piknik Alanı'nda başlatılan iyileştirme çalışmaları sürüyor. Piknik Alanı'nda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce çimlendirme çal

Çerkezköy 15.09.2015 17:12:00 0
Tepe Piknik Alanı çimlendiriliyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, seçim öncesinde vaatleri arasında bulunan Tepe Piknik Alanı ile ilgili taahhütlerini bir bir yerine getiriyor. Başkan Akay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Çerkezköy’ü daha iyi bir konuma nasıl getiririz. Halkımızın sosyal yaşamının daha aktif olmasını sağlamak için yürüttüğümüz çalışmalarımızı ilçemizin her mahallesinde hızla sürdürüyoruz. Biz halkımıza hizmet etmek için göreve geldik. Bu nedenle sanayi kenti olan ilçemizin her alanda daha iyi bir yerlerde olmasını sağlamak için çaba harcıyoruz. Tepe Piknik alanımızda da başlattığımız yeni düzenleme çalışmalarıyla vatandaşlarımızın istirahat edeceği ya da sohbet edeceği oturma alanı oluşturduk. Yaklaşık 5 bin metre karelik bir alanı çimlendirmeye başladık. Bu çalışmalar bittiğinde çok nezih bir yaşam alanı olacak.”dedi.

MANGAL YAKMAK YASAK

Piknik Alanı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Akay, “Piknik alanımızın bu kesiminde kesinlikle ve kesinlikle mangal yakılmayacak. Mangal yakmak ya da diğer şekilde piknik yapmak için gelenler çay bahçelerinin arka tarafında kalan alanları kullanacak. Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları bölgesinde oturan mahalle sakinlerimizde burayı amacına uygun kullanılması konusunda yardımcı olacaklarına inanıyorum. Özelliklede çimlendirilmiş alanlara da vatandaşlarımızın zarar vermemesi gerekiyor.”diye konuştu.

BU YERLERİ KORUYUP KOLLAMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Çerkezköy’ü görsel olarak daha güzel hale getireceklerini vurgulayan Akay, “Bizim sevdamız Çerkezköy. Bu nedenle kentimizi görsel bakımdan da güzelleştirmek istiyoruz. İnsanlarımızın daha yaşanılabilir alanlara sahip olmasını sağlamak ve  nefes almasını sağlamak İstiyoruz. Bu ve bu gibi yerleri koruyup kollamak yalnız belediyenin değil o kentte yaşamını sürdüren herkesin görevidir. Çünkü ortak alanlarımızda bizlerin birer evidir. Buraları ne kadar koruyup kollar ve temiz tutarsak gelecek nesillerinde rahat etmesini sağlayacağımızı unutmamalıyız.”diye konuştu.

Haber/Sibel BAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10