Kurban için Bursa bıçağı revaçta

Artık sayılı günlerin kaldığı Kurban Bayramı'na, bıçakçılarda da talepler arttı. Bıçak satıcılarının yüzü gülerken, Çerkezköy Kurban Pazarı'nda da bıçak satÄ?

Çerkezköy 20.09.2015 21:37:00 0
Kurban için Bursa bıçağı revaçta

Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle bıçak satıcılarının da yüzü gülmeye başladı. Kurban Bayramı’nda kurban kesecek olan vatandaşların özellikle Bursa bıçaklarını tercih ettiklerini söyleyen Çerkezköy Kurban Pazarı’nda bıçak satan Mustafa Uzun, “Bayram öncesi bıçakçılar olarak tatlı bir telaş yaşıyoruz. Kurbanlıklarını daha rahat ve acısız kesmek için kurban kesecek olan vatandaşlar özellikle hem kaliteli oluşu hem de daha keskin oluşu nedeniyle Bursa bıçaklarını tercih ediyor.”dedi.

BIÇAK FİYATLARI 25-65 TL ARASINDA

Bıçak satışlarının iyi gittiğini söyleyen Mustafa Uzun, “Günün her saatinde Kurban pazarında kurduğumuz tezgahımızda her türlü kurbanlık bıçakların satışını yapıyoruz. Bıçaklar 25.00-65.00 TL arasında büyüklüğüne göre değişen fiyatlardadır. Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte işlerimizde gözle görülür bir artış var. Satışlardan çok memnunuz. Bizler memnun olduğumuz gibi bıçaklarımızdan vatandaşlarımızda çok memnun kaldıklarını ifade ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor.”dedi.

çerkezköyhaber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10