Çerkezköy girişimci kent olma yolunda hızla ilerliyor

Çerkezköy'de yeni bir işletme hizmete girdi. Yeni işletmenin açılışına katılan Kaymakam Metin Kubilay, sanayi kenti olan Çerkezköy'ün girişimci bir kent olma yolunda da önemli adımlar atıl

Çerkezköy 21.09.2015 16:42:00 0
Çerkezköy girişimci kent olma yolunda hızla ilerliyor

Malkoçoğu Caddesi Amfi Tiyatro yanında açılan Topçu Peynircilik işletmesinin açılışını Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kaymakam Vahap Akay ve Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk birlikte yaptı. İşletmeciliğini Çerkezköy’ün tanınan işadamlarından Salih Akın’ın yaptığı işyerinin açılışına Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, esnaf, sivil toplum örgütü temsilcisi ve çok sayıda davetli katıldı.

SANAYİ VE GİRİŞİMCİ KENTİ

Dün saat 11.00’de yoğun bir katılım ile gerçekleşen açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “İlçemiz bir sanayi kenti olmasının yanı sıra girişimci kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. İlçemizde her gün yeni yeni işyerlerinin açılması bunun kanıtıdır. Yeni açılan bu işyerleri aynı zamanda istihdamında yaratılması bakımından önem kazanıyor.”dedi.

HAYIRLI OLSUN

Çerkezköy’ün Türkiye’nin önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olduğunu söyleyen Kubilay şöyle devam etti: “Sanayisiyle ve girişimcileriyle de bu önem bir kat daha artıyor.İlçemiz yakında bir marka şehir olacaktır. Bu nedenle ticaret erbabımızı ve esnafımızı girişimcilikleri nedeniyle tebrik ediyor bu yeni işyerini ilçemize kazandıran Salih Akın’ı da tebrik ediyorum.İşyerinin hayırlı olması temennimle hayırlı olmasını diliyorum.”

Daha sonra, işletmenin kurdelasını  Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay ve Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk birlikte ‘Hayırlı olsun’ diyerek kesti.

PEYNİRİN HER ÇEŞİDİ BULUNUYOR

Yeni hizmete giren Topçu Peynircilik beyaz peynir çeşitleri, kaşar peyniri çeşitleri, sıvı ve margarin yağ çeşitleri, yoğurt çeşitleri, tereyağ çeşitleri, krem peynir çeşitleri, kaymak çeşitleri, pekmez çeşitleri ve tahin, recel çeşitleri, turşu çeşitleri, zeytin çeşitleri olmak üzere daha yüzlerce şarküteri çeşidi ile hizmet verecek.

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10