Kapaklı'da CHP'den gazilere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyaret ederek, Gazilerin gününü kutladı.

Çerkezköy 22.09.2015 17:05:00 0
Kapaklı

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “55’i Kapaklı, 65’i Çerkezköy olmak üzere temsilciliğimizin 120 üyesi bulunmaktadır. Bu sayıya, fahri üyelerimiz olan şehit ailelerimiz de dahildir. Bölgemizde hala derneğimize üye olmayan Gazi arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu vesile ile kendilerini derneğimize üye olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

GAZİLERİMİZ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu ve çok sayıda partili ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti. Yoğun programları nedeniyle 19 Eylül günü Çerkezköy Belediye Meydanı’nda düzenlenen Gaziler Günü kutlama programına katılamadıklarını söyleyen CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Ülkemizin de partimizin de kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk de gazidir. Bu nedenle Gazilerimiz bizler için çok değerlidir” dedi. 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10