Kuaförler sabahlayacak!

Çerkezköy'de erkek kuaförleri her bayram arifesinde olduğu gibi bu bayram arifesinde de vatandaşların bayrama daha şık girmeleri için saç sakal traşına ağırlık verdiklerini söyledi.

Çerkezköy 22.09.2015 17:07:00 0
Kuaförler sabahlayacak!

Asrın Erkek Kuaförü Ahmet Kobak, Kurban Bayramı arifesinde işlerinin yoğunlaştığını belirterek, “Her dini bayram arifesinde olduğu gibi bu kurban bayramı öncesinde de traş olmak için vatandaşlarımızın yoğun talebi var. Bu yoğunluk işlerimizin çoğalması nedeniyle bizleri memnun ediyor. Keşke her zaman böyle yoğun iş yapabilsek. Ancak bu da yılda iki kez yaşanıyor. Yoğunluktan memnunuz.”dedi.

41 Naturel Erkek kuaförü Mustafa Dülger’de, dini bayramlarda yoğunluğun yaşanmasının normal olduğunu belirtti. Bugün geç saatlere kadar çalışacaklarını belirten Dülger, “Biz erkek kuaförleri olarak günün her saatinde vatandaşlarımızın hizmetinde olan esnaflarız. Yılda iki dini bayramımız var bu bayramlarda da işlerimizin yoğun olması çok normal. Bizlerde iş yoğunlu özellikle bayrama iki gün kala başlıyor ve arife günü gece geç saatlere kadar devam ediyor. Bazen sabaha kadar bile traş yapıyoruz.”dedi.

Haber/Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10