MHP Ülkü Ocakları'nda bayramlaştı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, son dönemlerde yaşanan terör olaylarından Ak Parti'yi sorumlu tuttu. Önsel, Ak Parti iktidarında Türkiye'nin üzerinden ka

Çerkezköy 27.09.2015 14:49:00 0
MHP Ülkü Ocakları

Çerkezköy MHP İlçe Başkanlığı bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenledi. Ülkü Ocakları’nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları 2’nci Başkanı Erdal Çelik ve ülkü ocakları yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmaya gelen konukları Ocak Başkanı Erdal Çelik ve ülkü ocakları yönetimi kapıda karşıladı.

KARABULUTLARIN DAĞILMASI İÇİN BU İKTİDARIN GİTMESİ GEREKİYOR

Bayramlaşma sırasında konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel “Öncelikle şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere sizlerin Kurban Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyorum. Tüm Tekirdağ halkımızın bayramının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bayram arifesinde de şehit haberlerinden çok üzüntü duyduk. Yine askerimiz  ve polislerimiz şehit oldu. Artık ne askerimizin ne de polisimizin şehit olmamasını temenni ediyoruz. Ak Parti İktidarı süresince ülkemizin üzerinden karabulutlar eksik olmadı, olmuyor. Artık ülkemizin üzerinden bu karabulutların dağılması için bu iktidarın gitmesi gerekiyor.1 Kasım seçimlerinde MHP iktidarı ile ülkemiz Devlet Bahçeli’nin Başbakanlığı’nda huzura kavuşacaktır.”diye konuştu.

“ÜLKÜ OCAKLARIMIZA ATILAN İFTİRALAR NEDENİYLE BURADAYIZ”

7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da aldıkları yüzde 20’lik MHP oyunu koruyacaklarını söyleyen Önsel şunları dedi: “Seçim çalışmalarına öncelikle sivil toplum örgütlerini ziyaretle başlayacağız. Daha sonra her kesimi dolaşacağız. Hedefimiz, 7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da MHP olarak elde ettiğimiz yüzde yirmilik oy oranını önce korumak ve sonra arttırmak için çaba harcayacağız. Bu gün Ülkü Ocakları’ndaki bayramlaşmamızın nedeni ise ülkü ocaklarımıza atılan iftiralara cevap niteliğindedir. Bir takım insanlar kendi yaptıklarını birilerinin üzerine yıkmayı adet edinmiş olacaklar ki Ülkü Ocaklarımız’a da iftira atmaktan geri kalmamışlar. Bu asılsız iftiralara halkımızın pirim vermediği ortadadır. Biz her zaman Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ülkü Ocaklarımız’la birlikte hareket ediyoruz.”

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür  Ocakları Başkan Yardımcısı Erdal Çelik de yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Ocak Başkanı Çelik, “Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Ocakları olarak Kurban bayramının tüm ülkemize ve Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu gün burada bayramlaşmanın yapılmasında büyüklüğünü göstererek bizlerle birlikte olan Koray başkanımıza da teşekkür ediyoruz. ülkü olackları her zaman sorumluluğunun bilincindedir. Ancak yaşanan olaylarında sorumlusu değildir. Ülkü Ocaklarına iftira atanları halkımız çok iyi bilmektedir. Ülkemizde yaşanan son olaylardan büyük üzüntü duymaktayız. Artık bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.  Şehit Asker ve polislerimizin   ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.”diye konuştu.

Haber/ Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10