Otogar'da Bayram'da ek seferler düzenlendi

Çerkezköy Otogar'ın da bayram yoğunluğu nedeniyle otobüs firmaları ek seferler düzenlerken, yine de yolcu yoğunluğu azalmadı. Otogar'daki firma yetkilileri, "Bayram yoğunluğunda ek seferler dü

Çerkezköy 28.09.2015 17:01:00 0
Otogar

Çerkezköy’de 25 yıldır Turuva ve Kamil Koç firmalarının Bölge  Müdürlüğünü  yürüten Necdet Çalışkan ile Yonca Seyahat firmasının Çerkezköy işletme Müdürü Nihat Macit Kurban Bayramı nedeniyle, yolcu yoğunluğu yaşandığını ancak ek seferlerle bu yoğunluğu aştıklarını belirtti.

Necdet Çalışkan, “Biz hizmet sektörü olarak gerek normal zamanlarda gerekse bayramlarda müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek zorundayız. Çünkü müşteri bir günlük değil her zaman lazım. O nedenle eğer özellikle yolcu taşımacılığı yapıyorsanız buna çok özen göstermeniz gerekiyor. Biz gerek Turuva gerek Kamil Koç firmaları olarak hiçbir yolcumuzu bayramda da mağdur etmedik. Ek seferler düzenleyerek, yolcularımızı ulaşacakları yerlere götürdük.”dedi.

BİZİM İÇİN MÜŞTERİ MENNUNİYETİ ÖNEMLİ

Yonca Seyahat Firması Çerkezköy İşletme Müdürü Nihat Macit ise Bayram’da sefer sayılarını iki üç katına çıkartarak, yolcu yoğunluğunu aştıklarını belirtirken, “Hizmet sektörü firmaları olarak her zaman müşteri memnuniyeti bizim prensibimizdir. Bu nedenle yalnız bayramlarda değil normal zamanlarda da yolcu taşımacılığında bu prensibimizden taviz vermiyoruz. Kurban bayramında da talepleri karşılamada zorluk çekmedik ve hiçbir yolcumuzu da mağdur etmedik. Aksine her müşterimiz memnuniyetlerini ifade ettiler ve bizler bu memnuniyetler karşısında iyi hizmet vermenin karşılığı olduğundan çok mutlu oluyoruz.”ifadelerini kullandı.

Haber/Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10