1 Kasım'da halkımız bizi tekrar kucaklayacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe milletvekili adaylarıyla birlikte Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çerkezköy 29.09.2015 18:29:00 0
1 Kasım

Dün saat 14.30’da gerçekleşen ziyarette ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı İlyas Küp, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ile yakından ilgilendi.

“HALKIMIZ BİZİ TEKRAR KUCAKLAYACAKTIR”

AK Parti Teşkilatına ziyaretinden dolayı teşekkür eden ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, milletvekili adayları  Ayşe Doğan ile Ömer Karadeniz’e çıktıkları bu yolda başarılar diledi. Türkiye’nin koalisyonlara hazır olmadığını kaydeden AK Parti Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz “ 7 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti tek başına iktidar olamadı. Biz koalisyonlara karşı değiliz. 7 Haziran seçimlerinde halkımızın bize çektiği ikazı gördük. Şevkat tokadının dersini hepimiz aldık. Milletimiz bizi tekrar kucaklayacak ve 1 Kasım’da ki seçimlerde tekrar iktidara getirecektir” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDER”

İyi niyetlerle yola çıktıklarını kaydeden Karadeniz “Bizler her zaman sanayicimize çok şeyler borçluyuz. İşçi çalıştırmanın, iş aş vermenin ve üretim yapmanın zor olduğunu biliyoruz. İstihdam sağlayan yanında işçi çalıştıran herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Sizlere çok şey borçluyuz. Bu dönemde de desteklerinizi bekliyoruz” açıklamasında bulundu. Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili adayı Dt. Ayşe Doğan “ Sizin gibi sanayiciler olduğu için bizler buradayız. İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam eder” dedi.

“4 EKİMDE SEÇİM BEYANNAMEMİZ AÇIKLANACAK”

Sanayiciler ile fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Kurum ziyaretlerine milletvekillerimiz ile başladık. Fikirlerini ve tavsiyelerini almak için bugün ziyaret gerçekleştiriyoruz. 4 Ekim’den sonra seçim beyannamemiz hazırlandıktan sonra onu da anlatarak seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

 Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10