Bu kez SYDV ve Nüfus Müdürlüğü'nü denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Kaymakam Kubilay son olarak İlçe Nüfus Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı?

Çerkezköy 1.10.2015 17:23:00 0
Bu kez SYDV ve Nüfus Müdürlüğü

İncelemelerine ilk olarak Nüfus Müdürlüğü ile başlayan Kaymakam  Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz ile beraber tüm birimleri personeli ile beraber denetledi. Vatandaşa daha iyi bir hizmet verilmesi için varsa eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi talimatı veren Kaymakam Metin Kubilay personele başarılı çalışmalar diledi. Kubilay, bu sırada işlem yaptırmak için gelen vatandaşlarla da sohbet ederek dertlerini dinledi.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN SONRA SYDV’YE GİTTİ

Ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) denetimine geçen Kaymakam Metin Kubilay, burada Vakıf Müdürü Nuray Koç ile beraber tüm birimleri denetleyerek çalışmaları yerinde inceledi. Amaçlarının yönetimin iyileştirilerek vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi olduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını bir kez daha vurguladı.

Kaymakam Metin Kubilay, kamu hizmeti gören tüm idari birimlere yönelik olarak habersiz denetleme ve incelemelerinin bundan sonraki günlerde de artarak devam edeceğini ifade etti.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10