1.Amatör ligde heyecan devam ediyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme A ve B Grubu'nda dördüncü hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak.

Çerkezköy 2.10.2015 17:36:00 0
1.Amatör ligde heyecan devam ediyor

B Grubu’nda haftaya ikinci sırada giren Trexta Fevzipaşaspor deplasmanda puansız Çukuryurtspor'u konuk edecek. Trexta Fevzipaşaspor ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda Çerkezköy Doğanspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan Trexta Fevzipaşaspor ikinci devre arka arkaya bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. İkinci hafta Çorlu Trakya Balkanspor’u evinde konuk eden temsilcimiz tek gollü galibiyet alarak puanını altı yaptı.

PUANI BULUNMUYOR

 Temsilcimiz üçüncü haftayı ise bay geçmişti. Çukuryurtspor ise ligin ilk karşılaşmasında Ergenegücü Ulaşspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Çukuryurtspor karşılaşmadan da 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Ligin ikinci haftasında evinde Çerkezköy Doğanspor’u konuk eden Çukuryurtspor maça iyi başlamasına rağmen istediğini elde edemedi. Çerkezköy Doğanspor rakibini ise 5-2 mağlup etti. Çukuryurtspor ligin üçüncü haftasında ise deplasmanda Çorlu Trakya Balkanspor’a 5-0 mağlup oldu.

SAAT 14.00’DE

Çukuryurtspor ile Trexta Fevzipaşaspor Pazar günü Saray Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

DOĞANSPOR LİDERE KARŞI

Lider Marmara Ereğlisi Belediyespor ise evinde temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor’u konuk edecek. Marmara Ereğlisi Belediyespor ligin ilk maçında Vakıflar Güvenspor deplasmanına çıktı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı ise Marmara Ereğlisi Belediyespor 4-3’lük skor ile kazanmasını bilmişti. Ligin ikinci haftasında Büyükyoncalıspor’u evinde konuk eden Marmara Ereğlisi Belediyespor karşılaşmadan da 6-1 galip ayrıldı. Marmara Ereğlisi Belediyespor son hafta ise deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor’u bozguna uğratarak 8-1 galibiyet ile ayrılmıştı. Marmara Ereğlisi Belediyespor oynadığı üç karşılaşmayı da kazanarak 9 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

İKİ MAĞLUBİYETİ VAR

Bu sezon lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen istediği sonuçları alamayan Çerkezköy Doğanspor ilk hafta maçında Trexta Fevzipaşaspor karşısında öne geçmesine rağmen istediğini elde edememişti. İlk haftayı 3-1’lik mağlubiyet ile kapatan Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta Çukuryurt deplasmanından 5-2’lik galibiyet çıkartı. Temsilcimiz son hafta ise evinde Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u konuk etti. Rakibi karşısında kötü bir futbol sergileyen temsilcimiz karşılaşmadan da 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor ligde oynadığı üç karşılaşmada bir galibiyet ve iki yenilgi ile üç puanla altıncı sırada yer alıyor.

EREĞLİ’DE OYNANACAK

Marmara Ereğlisi Belediyespor ile Çerkezköy Doğanspor Pazar günü saat 14.00’de karşılaşacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Marmara Ereğlisi Belediyespor sahasında oynanacak.

ÇERKEZKÖY 1923 EVİNDE

Ligde üç puanı bulunan temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise evinde Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk edecek. Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise 14.00’de başlayacak. Büyükyoncalıspor’un bay olarak geçeceği haftada altı puanla üçüncü sırada bulunan Ergenegücü Ulaşspor ile üç puanla beşinci sırada bulunan Vakıflar Güvenspor karşı karşıya gelecek. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

A GRUBU’NDA BEŞ MAÇ VAR

A Grubunda haftaya lider durumda giren Çiftlikönüspor evinde Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor’u konuk edecek. İkinci sırada bulunan Kaptan Barbarosspor ise deplasmanda dördüncü sırada bulunan Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak. Dört puanı bulunan Hayrabolu Belediye Gençlikspor ise evinde Aydoğdu Gençlikspor’u konuk edecek. İki puan bulunan Akçeşmespor ise altı puanlı beşinci sırada bulunan Müreftespor ile karşı karşıya gelecek. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Muratlı Halk Eğitimispor ile Tekirdağ Kartalspor karşılaşacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 14.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10