TÜBAŞ Tekstil'in acı günü!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren TÜBAŞ Tekstil Fabrikası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sezgin'in annesi Nesibe Sezgin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kay

Çerkezköy 2.10.2015 17:43:00 0
 TÜBAŞ Tekstil

TÜBAŞ Tekstil Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sezgin’in 85 yaşındaki annesi Nesibe Sezgin hayatını kaybetti. 6 çocuk ve 25 torun sahibi olan Nesibe Sezgin, kalp ve böbrek rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü Özel Optimed Hastanesi’nde önceki gün saat 17.30 sıralarında vefat ettiği öğrenildi.

İSTASYON MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

Nesibe Sezgin, dün Kapaklı Hacı Talip Sivri Camii’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Nesibe Sezgin’in cenazesi, Çerkezköy’de İstasyon Mezarlığı’nda defnedildi.Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize ve Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Akın Yılmaz ve İbrahim Aktürk, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, TÜBAŞ Tekstil Müdürü Şakir Sezgin ve TÜBAŞ Tekstil çalışanları, çok sayıda iş adamı ile Sezgin ailesinin eş, dost ve akrabaları, bu acı günde Sezgin ailesini yalnız bırakmadı. TÜBAŞ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sezgin, cenazeye katılanların tek tek taziyelerini kabul etti.

Haber / Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10