Albayrak sel baskını yaşayan Saray'a bir kez daha gitti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Saray'a giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na da katıldı.

Saray 2.10.2015 18:01:00 0
Albayrak sel baskını yaşayan Saray

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir dizi ziyaret temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Saray'da incelemelerde bulundu. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte Kaymakam Alp Arslan’ı ziyaret eden Başkan Albayrak, yeni atanması nedeniyle tebrik etti. Albayrak Kaymakam Aslan’a yeni görevinde başarılar dileğinde bulunarak Saray Kaymakamlığı’ndan ayrıldı.

SEL BÖLGELERİNDE İNCELEME

Daha sonra Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı makamında ziyaret eden Başkan Albayrak, Nazmi Çoban ile birlikte Saray-KüçükYoncalı Köprüsünde ve dere üzerinde incelemelerde bulundu. Nazmi Çoban'dan bölge ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, geçtiğimiz gün sel suları altında kalan bölgelerde gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını söyledi.

MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI 

Başkan Albayrak incelemelerde bulunmak için geldiği Saray’da Belediye Meclis’ine de katıldı. Meclis Toplantısında Saray Belediye Meclis Üyelerine hitap eden Başkan Albayrak, tüm ilçelerde olduğu gibi Saray'da da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizerek, "Tüm ilçelerimizde meclis toplantılarına katılmaya çalışıyorum. Belediye Meclis Üyelerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Saray, tüm diğer ilçelerimiz gibi hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Saray’da da önemli projeleri Nazmi Başkanım ve siz değerli meclis üyelerimizle birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10