Ak Parti milletvekili adaylarını tanıttı

Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığı'nca milletvekili aday tanıtımı toplantısı düzenlendi.

Çerkezköy 2.10.2015 18:04:00 0
Ak Parti milletvekili adaylarını tanıttı

Özcanlar Restaurant’ta düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay,  “Terör olaylarında şehit olan tüm vatan evlatlarının huzurlarında saygıyla eğiliyorum” diye sözlerine başladı. Akçay “Her bir şehit kardeşime Rabbimden rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Şehitlerimizin anne ve babalarına sabırlar temenni ediyorum. PKK başta olmak üzere insan öldürmeye odaklı tüm terör örgütlerini lanetliyorum” dedi. Akçay son günlerde yoğun yağışlar nedeni ile yaşanan sel felaketlerinde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP’Lİ BELEDİYELERİ ELEŞTİRDİ

Devletin her daim vatandaşın yanında olduğunu vurgu yapan Akçay Cumhuriyet Halk Partili yerel yönetimlerin başarısız olduğunu belirtirken “Seçimde hezimete uğradılar diyenler, zafer sarhoşluğuyla hizmet yolunda hezimet yaşayan CHP’li yerel yöneticilere sesleniyorum. Allaha şükür milletimize hizmet yolunda biz hezimete uğramadık. En büyük hezimet hizmet götürememe hezimetidir.  Bırakın siyaseti biz yapalım. Siz milletimize hizmet götürün. Yollar çökmüş, çamur deryası olmuş, arabalar devrilmiş, evler yıkılıyor,  vatandaşlarımız dert yanıyor, Allah aşkına siz ne iş yapıyorsunuz. 1 buçuk yıldır hala bizim poşet eylemimizi konuşup duruyorlar. Ne kadar boş şeylerle uğraşıyorlar. Altyapı ile ilgili acilen çalışmalarınızı yoğunlaştırın. Biz de hükümetimiz olarak TRAGEP Projesini bitirmek için büyük bir seferberlik halindeyiz. Bu tür zararlarımız TRAGEP ile inşallah azalacak” dedi.

MİLLETVEKİLİ SAYISINI ARTIRACAĞIZ

1 Kasım seçimlerinde tüm parti kademelerinin daha fazla gayret sarf etmesi gerektiğini belirten Akçay “Sabırla güler yüzle, azimle, aşkla, sevgiyle çalışacağız. Halkımızı tek tek dinleyeceğiz. Tüm sokaklara, evlere; tüm kalplere ulaşacağız. Gençlerimize özellikle ulaşacağız. Kadınların, çiftçilerin, esnafın isteklerine her zaman kulaklarımızı açtık, şimdi bir defa daha yeniden onlarla buluşacağız. Yeniden el ele vereceğiz. İlk günkü aşkla çalışacağız. İlk günkü gibi büyük bir aşkla ‘Haydi Bismillah’ diyerek her sabah yola koyulacağız. İnşallah oylarımızı arttıracağız. İnşallah sevenlerimizi arttıracağız. İnşallah Tekirdağ’ın TBMM’de ve hükümet partisinde milletvekili sayısını arttıracağız” ifadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLLERİ TEK TEK TANITILDI

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay`ın konuşmasının ardından 6 milletvekili adayının biyografileri okundu. Ardından sırasıyla söz alan milletvekili adayları basın mensupları ve partililere hitap etti. Programın son konuşmacısı olarak kürsüye gelen Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Pkk ile mücadelede Türkiye`nin en başarılı dönemi yaşadığını ifade ederken “6 bin pkk`lının 5`te 1`i etkisiz hale getirilmiştir. Türkiye artık terörün belini kırmıştır. 1 Kasım seçimlerinde pkk`yı tarihin derinliklerine gömmeye söz veriyoruz” dedi. Yaklaşık 2 saat süren kahvaltılı aday tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken AK Parti ilçe başkanları kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili toplantıda hazır bulundu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10