Kale Kilit üretim tesisini Çerkezköy'e taşıyor

Avrupa'nın en büyük kilit entegre üretim tesisi olan Kale Kilit İstanbul Güngören'deki üretim tesisini Çerkezköy'e taşıyacak.

Çerkezköy 6.10.2015 12:40:00 0
Kale Kilit üretim tesisini Çerkezköy

PERSONELLER ALINACAK

Türkiye çapında 7.500 ayrı satış noktasında tüketicisiyle buluşan Kale Kilit Çerkezköy’de ki açılacak olan fabrikası için çalışma arkadaşları arıyor. İşe başlayacak kişilerin Çerkezköy fabrikası için 2015 Ekim-2016 Mart ayları arasında İstanbul Güngören’de ki fabrikada görevlendirileceğini kaydeden yetkililer “ 2016 Mart ayı itibariyle Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanacak. Üretim, Bakım, Onarım, Kalite, Kalıphane, Ahşap, Montaj ve Preshane bölümleri için vasıflı ve vasıfsız personel alınacaktır” dedi.

ASKERLİK HİZMETİ İLE İLİŞİĞİ OLMAYACAK

İşe alınacakların tercihen meslek lisesi mezunu olmasının genel nitelikler arasında yer aldığını kaydeden yetkililer “ Meslek Liselerinden Metal, Torna, Tesviye, Motor, Makine, Mobilya, Elektrik ve Elektronik bölümlerinden mezun ve 20-35 yaş aralığında olması gerekiyor. Çerkezköy fabrikasında üç vardiyalı sistem olacak. Ayrıca iş başvurusuna gelecek erkeklerin askerlik hizmeti ile ilişiğinin olmaması gerekiyor” diye konuştu.

BAŞVURULAR PERŞEMBE BAŞLIYOR

Başvuruların 8 Ekim Perşembe günü saat 09.00 itibariyle Çerkezköy İşkur Şubesinde alınacağını kaydeden yetkililer “ İşe alınacak personele ücret ve ikramiye, ulaşım imkanı ve yemek, İstanbul’da çalışacak süre içinde konaklama imkanı, Pazartesi sabah Çerkezköy’den İstanbul’a, Cuma akşamı İstanbul’dan Çerkezköy’e servis imkanı sunulacaktır. Ayrıca mail yolu ile başvurmak isteyenler ilkbasvuru@kalekilit.com.tr adresine özgeçmişlerini iletebilirler” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10