"Üretim ve istihdamı artırmak için desteğe devam"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Armasan Ambalaj ve Öznur Kablo fabrikalarına ziyarette bulundu. Kaymakam Metin Kubilay, üretim ve istihdamın artırılması için sanayi kuruluşlarına desteğe devam edeceğini s?

Çerkezköy 6.10.2015 16:51:00 0

Ziyaretlerine Armasan Ambalaj Fabrikası ile başlayan Kaymakam Metin Kubilay, Armasan Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Temel Mahmutoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Kaplan ile beraber incelemelerde bulundu. Fabrikayı dolaşan Kaymakam Metin Kubilay, Mahmutoğlu ve Kaplan’dan işletme hakkında bilgi alarak imalat alanında  incelemeler yaptı. Kubilay daha sonra  Öznur Kablo’ya geçti.

ÖZNUR KABLO’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 47 yıldır aralıksız yayınladığı sanayinin devler ligi listesine, (2014 verilerine göre İSO-Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde) 140’ncı sırada yer alan Öznur Kablo Fabrikası’nda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı tarafından karşılanan Kaymakam Metin Kubilay, burada da fabrika hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Üretimi yerini inceleyen Kaymakam Metin Kubilay, çalışanlara da başarılar dileğinde bulundu.

DESTEĞE DEVAM

Fabrika ziyaretlerinde Çerkezköy’ün Türkiye’nin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Kaymakam Metin Kubilay, üretim ve istihdamın artırılması için tüm sanayi kuruluşlarına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Çerkezköy Haber/ Sibel BAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10