Motosiklet hırsızı denetimli serbestlikten yararlandı

Kapaklı'da 15 yaşındaki bir şüpheli, bahçede duran motosikleti çaldı. Hırsızlık anı kameralara yansıdı.

Kapaklı 7.10.2015 17:34:00 0
Motosiklet hırsızı denetimli serbestlikten yararlandı

Geçtiğimiz hafta Kapaklı’ya bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre 15 yaşındaki B.Ö. isimli şüpheli, ev sahiplerinin akraba ziyaretinde olmasını fırsat bilerek, gece 21.00 sıralarında eve girdi. Fikret Küçükçoban’a ait olduğu tespit edilen evin içinde bir süre dolaşan şüpheli B.Ö., buradan alacak bir şey bulamayınca gözünü evin bahçesinde duran motosiklete dikti. Şüpheli B.Ö. etrafını kontrol ederek, evin bahçesindeki motosikleti çalarak, kayıplara karıştı.

İKİ AYRI HIRSIZLIK OLAYINA DAHA KARIŞMIŞ
Hırsızlık olayı ile ilgili geniş çaplı tahkikat başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli B.Ö.’nün, daha önce de aynı mahallede iki ayrı ikametten motosiklet hırsızlığı yaptığını belirledi. Polis, daha sonra B.Ö. ile birlikte hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen B.A. ve M.Ç.’yi   gözaltına aldı.
DENETİMLİ SERBESTLİKTEN YARARLANDI
Polisin gözaltına aldığı şüphelilerden B.A. ve M.Ç., savcılık sorgularının ardından serbest bırakılırken, motosiklet çalarken güvenlik kameralarına takılan B.Ö. ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. B.Ö. çıkarıldığı mahkemece Denetimli Serbestlik kapsamında serbest bırakıldı.
Haber / Ragıp KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10