Motosikleti ile park halindeki taksiye çarptı, kaçtı!

Çerkezköy Belediye Meydanı'nda bulunan Köse Sokak'ta bir elektrikli motosikletin park halindeki ticari taksiye çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü ile yolda annesi ile birlikte giden

Çerkezköy 11.10.2015 17:49:00 0
Motosikleti ile park halindeki taksiye çarptı, kaçtı!

Önceki gün saat 14.30 sıralarında trafiğe kapalı olan Köse Sokak’ta bulunan Özlem Taksi önünde park halinde bulunan 59 T 2629 plakalı araca bir işletmenin siparişini müşterisine götürmeye çalışan elektrikli motosiklet çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü yere düşerken çarpmanın şiddetiyle motosikletten fırlayan bir parçada yolda annesi Sıdıka Kesikoğlu ile olay yerinden geçen 2 yaşındaki Nazmiye Kumsal Kesikoğlu’na isabet etti.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

İsmi öğrenilemeyen elektrikli motosiklet sürücüsü olayın şoku ile kaza yerinden kaçarken, olayda yaralanan 2 yaşındaki Nazmiye Kumsal Kesikoğlu ise ihbar üzerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada taksi durağı çalışanları ve Kesikoğlu ailesinin yakınları elektrikli motosiklet sürücüsüne tepki göstererek aşırı hızlı olduğunu ifade ettiler. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10