Beyanname titizlikle ve ince hesaplarla hazırlanmıştır

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, basın toplantısında partinin çalışmaları ve Ak Parti Genel Merkezi'nin hazırlamış olduğu seçim beyannamesi hakkında bilgilendirmede bulun

Çerkezköy 13.10.2015 19:10:00 0
Beyanname titizlikle ve ince hesaplarla hazırlanmıştır

1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan genel seçim çalışmalarının iyi gittiğini kaydeden Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Genel olarak ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarımızı dinliyoruz.

Genelde çalışmamız ses gürültü olmadan daha çok evleri ziyaret ederek birer bir görüşüyoruz. Sohbet ortamında ev ziyaretlerimiz oluyor. Vekillerimiz olduğunda onlarla, onlar olmadığı zamanda teşkilatımızla birlikte ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çok gürültülü seçim dönemleri bitti. Program kapsamında Cuma günü Milletvekili adayımız Ömer Karadeniz ve Cumartesi günü de Milletvekilimiz Mustafa Yel ile Çerkezköy’e gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“VAAT DEĞİL İCRAATTIR”

AK Partinin seçim beyannamesi hakkında konuşan Öğe “ Parti olarak çok olumlu tepkiler alıyoruz. Vatandaşlarımız 7 Haziran’dan sonra somut şeyler istedi. Bizde beyannamemizi halkımızın istediği şekilde somut ve gerçekçi bir şekilde hazırladık. Verdiğimiz rakamlar afaki uçuk rakamlar değil. Ak Partinin söyledikleri vaat değil icraattır. Bunlar yerine gelecek, hesabı en ince şekilde yapılmış seçim beyannamesidir” dedi.

“YERİNE GETİRİLECEKTİR”

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde ve toplantılarda AK Parti’nin seçim beyannamesinde yazılanları en iyi şekilde aktarmaya çalıştıklarını kaydeden Öğe “ AK Parti verilen sözleri yerine getirecektir. AK Parti’nin tek başına iktidar döneminde verilen sözlerin tek tek getirileceğini de halkımıza anlatıyoruz. Beyanname titizlikle ve ince hesaplarla hazırlanmıştır. O beyannamede yer alan her madde yerine getirilecektir” açıklamasında bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10