Bu seçimi kazanmam değil kazanamamam sürpriz olur

1 Kasım Genel seçimlerine bağımsız aday olarak girecek Mustafa Ordu seçim çalışmaları kapsamında dün Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazete çalışanları ile bir araya geldi.

Çerkezköy 13.10.2015 19:13:00 0
Bu seçimi kazanmam değil kazanamamam sürpriz olur

Tekirdağ’da seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü kaydeden Ordu “ Sivil toplum kuruluşları, esnaf, muhtarlar, kahvehaneleri ziyaretlerimi sürdürüyorum. Önümüzdeki günlerde ise Tekirdağ’da yarım kalan ziyaretlerimi sürdüreceğim. Hafta sonunda ise Şarköy ve Malkara’ya giderek oradaki seçmenler ile bir araya geleceğim” dedi. Ordu “ Bu seçim çalışmaları kapsamında ziyaret etmeyeceğim kurumlar arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası var. Odanın 3 bin 500 üyesi var. Benim oda üyeleri ile herhangi bir sıkıntım yok. Yalnız oda yönetiminin yaptığı işleri tasvip etmediğim için odayı ziyaret etmeyeceğim. Bu nedenle oda üyelerimizden özür dilerim" diye konuştu.

“BU KARARI KİM ALMIŞTIR”

“MHP’den ayrılıp, bağımsız aday oldunuz” sorusunun hatırlatılması üzerine konuşan Ordu “ MHP artık benimle çalışmak istemedi ve görev değişikliğine gitti. Ama partiden kimse bununla ilgili bir açıklama yapmadı. MHP’nin kamuoyuna vereceği bir cevap vardır. Mustafa Ordu’nun ihraç edilmesindeki sebep nedir. Bu kararı kim almıştır, altında ise kimin imzası vardır” açıklamasında bulundu.

“PARTİ BENDEN KOPARDIĞINI KOPARDI”

7 Haziran genel seçimleri öncesinde istifa etmesine rağmen MHP’ye çalıştığını kaydeden Ordu “Ankara’dan Edirne’ye kadar 105 ilçe ve 9 il vardır. Milliyetçi Hareket Partisi bu il ve ilçelerde bir belediye kazanamamıştır. Ama benim görev yaptığım dönemde iki tane belediye kazandık. Kimin nasıl çalıştığını milletimiz çok iyi görmüştür. Bizler partimize oy kazandırmamıza rağmen bana ağza alınmayacak laflar geldi. MHP’de siyaset yaptığım dönemlerde parti benden koparttığını kopardı” dedi.

“SARAY’DA 30 MİLYONLUK YOLSUZLUK VAR”

Seçim çalışmaları kapsamında 12 bin vatandaşın elini sıktığını ifade eden Ordu “ Sağda solda Mustafa Ordu kazanamaz diyorlar. Bıraksınlar buna da milletimiz karar versin. Benim bu seçimde kazanmam değil kazanamamam sürpriz olur. Bugüne kadar ilçemiz için hep çalıştık. 1993 yılında Çerkezköy Devlet Hastanesini, Kapalı Spor Salonunu ve ardından ise Çerkezköy’e Anadolu Lisesi kazandırdık. Milletvekili seçildiğim takdirde Çerkezköy’e kanser hastanesi kuracağım ve halkımızı kansere sebep olan etkenleri ortadan kaldıracağım. 5 ay önce seçilen altı vekil bir gün olsun halka teşekkür etmemiştir. Çıkıp Tekirdağ’ın buna ihtiyacı vardır dememiştir. Şuan Saray ilçemizde 74 bin ton çürümüş buğday var. Bu buğdaydan insana un, hayvana ise yem olmaz. Saray yolunda ise 30 milyonluk yolsuzluk var. Gidip bunları araştırsınlar” diyerek tepki gösterdi.

“KİŞİNİN KENDİSİNİ BAĞLAR”

AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Alaettin Demirbağ’ın sosyal medya üzerinden yaptığı “ Keşke 95 değil de 1095 kişi ölseydi ama o 3 yaşında ki çocuğunun ve hamile karısının yanında ki polis ölmeseydi” sözlerine değinen Ordu “ O Laflar kişinin kendisini bağlar. AK Partiyi ilgilendirmez. Sonuçta oradan istifa etmiştir” diye konuştu.

“SEÇİMDEN SONRA AÇIKLAYACAĞIM”

Bugüne kadar hiç evlenmeyen ve 10 Eylül günü sosyal paylaşım sitesinde parmaklarında yüzük bulunan iki el fotoğrafı paylaşarak büyük merak uyandıran Ordu evlilik sinyali de verdi. Düğün ne zaman sorusuna ise Ordu “ Seçimden sonra 15 gün veya bir ay içersinde evlilik tarihini duyuracağım” dedi.  Ordu ayrıca seçimden sonra oluşacak yeni bir oluşumun da içinde yer alarak siyasi yaşamını sürdüreceğini ifade etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10