Alman heyetten ÇOSB'ye ziyaret

Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ULM Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanacak işbirliği protokolÃ?

Çerkezköy 14.10.2015 16:43:00 0
Alman heyetten ÇOSB

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, ÇTSO Meclis Başkanı ve ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Taha Ülker, ÇTSO Meclis Üyesi ve ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Savaş, ÇTSO Meclis Üyesi ve ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Muharrem Yamaç. Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Kamu ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Dr. Ümmühan Dericioğlu ve Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Üyelik İlişkileri Bölüm Müdürü  Aydın Özyılmaz’dan oluşan heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler, bu tür anlaşmaların bölgeye katkı sağlayacağını söyledi.

Daha sonra Ülker ve Nöther, protokolle ilgili olarak Sözdinler’e bilgi verirken, Nöther sanayi bölgelerinin önemine değinen bir konuşma yaptı. Mesleki eğitim ve ortak yapılabilecek projeler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi sonrasında, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler her türlü projede işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Haber Merkezi 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10