Kapalı otopark'a kameralar yerleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet gösteren Tek Park A.Ş., Çerkezköy Kapalı Otoparkında yeni bir uygulamaya imza attı.

Çerkezköy 14.10.2015 17:14:00 0
Kapalı otopark

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Başkanlığı 16 Haziran tarihinde aldığı kararı uygulayan Tek Park A.Ş. Çerkezköy Kapalı Otopark yeni uygulamaya gitti. Tek Park A.Ş. sorumluluğunda bulunan Çerkezköy Kapalı Otopark’ta yeni güvenlik kameraları yerleştirildi. Günün her saati ve haftanın her günü kayıtta bulunan kameraların yanı sıra güvenlik de bulunuyor. Tek Park A.Ş. yetkilileri konuyla ilgili olarak “Çerkezköy Kapalı Otoparkını yenileme çalışmalarımız sürüyor. Yeni güvenlik kameralarıyla ve nöbetleşe güvenlik personeliyle haftanın her günü ve her saat koruma sağlanıyor. Kapalı otoparkın zemini de kısa zaman içersinde yenilenecek” dedi.

GÜNLÜĞÜ 4 TL’YE GELİYOR

Çerkezköy ve Kapaklı’da ki otopark fiyatlarına da değinen yetkililer “ Cadde üzerindeki park ücretlerinden daha uygun bir fiyat tarifesine sahip. Kapalı Otoparka aylık abonmanlık ücreti 120 TL ve günlüğü 4 TL’ye geliyor. Günlük olarak düşünüldüğünde 24 saati geçen otopark tarifesine yalnızca 60 kuruş ekleniyor. Üstelik güvenlikli bir koruma da söz konusudur. Cadde üzerindeki parklarda bu koruma akşam saatlerinde mümkün değildir. Biz bu uygulamanın Atatürk ve Öztrak caddelerinde bulunan esnafı ve civarda ikamet eden vatandaşları daha çok rahatlatacağını düşünüyoruz. Esnaflık yapan vatandaş hem aracıyla kendi dükkanının önünü kapatmamış olacak hem de düşük bir ücrete aracı daha güvenilir bir yerde olduğu için rahatlayacak” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10