İnşaatta şüpheli ölüm

Kızılpınar Mahallesi Eski Kurban Pazarı alanındaki bir inşaatta 64 yaşındaki Rıdvan Öztürk'e ait erkek cesedi bulundu.

Çerkezköy 18.10.2015 19:13:00 0
İnşaatta şüpheli ölüm

Olay Cumartesi günü Kızılpınar Mahallesi Eski Kurban Pazarı mevkiinde ahır olarak kullanılan binada meydana geldi. Önceki gün bina sahibi Dinçer Dal çobanlık yaptığı belirlenen Rıdvan Öztürk’ten haber almaması üzerine binaya geldi. Binada Öztürk’ü yerde cansız halde bulan Dinçer Dal, durumu hemen jandarma ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptığı incelemede Rıdvan ÖZtürk’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

“SAĞLIK SORUNU YOKTU”

Rıdvan Öztürk'ü en son dün akşam saat 17.00 sıralarında gördüğünü belirten bina sahibi Dinçer Dal, "Akşam kendisine yiyecek bir şeyler getirmiştim. Sabah saat 09.00'da kendisini aradım ama telefon ile ulaşamadım.Kendisini merak ederek yanına geldim. Geldiğimde kendisini yerde hareketsiz yatar halde buldum.Durumu hemen 112 ve polise bildirdim. Rıdvan Öztürk’ün herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Fakat ailesi, kendisinin sürekli kolonya, ispirto ve alkol tükettiğini söylüyordu. Zaten iş yerinde de çok sayıda içki şişesi bulunuyor" diye konuştu.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.  İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Rıdvan Öztürk'ün naaşı cenaze nakil aracıyla otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Öztürk'ün naaşı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na  gönderildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10