Milletvekili Belen, şoförlerin dertlerini dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Belen seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çorlu 21.10.2015 16:41:00 0
Milletvekili Belen, şoförlerin dertlerini dinledi

MHP Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Belen 1 Kasım seçimleri öncesinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. MHP Çorlu İlçe Yönetimi ile birlikte kamyoncular ve nakliyeciler kooperatifini ziyaret eden Belen, burada şoför esnafının sorunlarını dinledi.

ÇOK İTİBARLI MESLEKLERDİ

Ziyareti sırasında şoförlere yönelik yaptığı konuşmasında sorunlarının çözümünü anlatan Belen, "Bundan 25-30 sene önce kamyonculuk ve nakliyecilik çok itibarlı mesleklerdi. Eğer bir kimse nakliyeci ise bulunduğu çevrede çok itibar görürdü. Fakat geldiğimiz şu noktada mevcut iktidar diğer bütün iş kollarında olduğu gibi bu mesleğinde itibarını yerle bir etti.

Neredeyse her gün artan mazot fiyatları, lastik fiyatları ve nakliye ücretlerinin maliyeti dahi kurtaramayacak şekilde düşük tutulması neticesinde şoför esnafımız maalesef emeğinin karşılığını bırakın almayı, cebinde olanı da verecek duruma gelmiştir. Biz MHP olarak seçim beyannamemizde de belirttiğimiz üzere iktidara gelmemiz halinde mazot fiyatını 1 lira 75 kuruş yaparak geçimini yollarda direksiyon sallayarak sürdürmeye çalışan esnaf kardeşlerime destek olacağız." dedi

Seçim çalışmaları kapsamında ikinci durak olarak Avantaj Alışveriş Merkezi’ndeki mağazaları ziyaret eden Belen seçim beyannamesinde esnafları ilgilendiren maddeler hakkında mağaza sahiplerine bilgi verdi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10